Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου
>
Social Groups
>
Uncategorized
>
Π.Σ.Φ.Ε.
Απορίες λίγο από όλα
Όνομα χρήστη
Αυτόματη Σύνδεση
Κωδικός
Community
Ημερολόγιο
Σημερινά Μηνύματα
Αναζήτηση
Community Links
Social Groups
Pictures & Albums
Αναζήτηση στα Forums
Show Threads
Show Posts
Tag Search
Εξελιγμένη Αναζήτηση
Go to Page...
Απορίες λίγο από όλα
Discussion Tools
24-05-09
18:37
iriklea
Γεια σας παιδιά!
Είμαι σχετικά νέα στο χόμπυ,μόλις 3 μήνες, όμως ακόμα έχω πολλές απορίες κ ελπίζω να με βοηθήσετε.
Αυτή τη στιγμή έχω 10 ψαράκια, 3 γκάμπυ, 3 μόλυ, 1 τετρα[νομίζω πριστέλα)και 3 τσερυ μπαρμπους. Το ενυδρείο είναι 60 λίτρων, μάρκας Hailea. Δυστυχώς επειδή μου το καναν δώρο δεν είδα ούτε πως το στήσανε, ούτε κ τι λαμπτήρα έχουν βάλλει.
Ας αρχίσω με τις απορίες λοιπόν. Το χαλίκι μου, που είναι ψιλό και ασπρογκρι θα το λεγα, μαζεύει πολύ γρήγορα βρώμα, ένα καφετί πράγμα δεν ξέρω αν είναι άλγη, και ενώ έχω κάνει 2 αλλαγές νερού με αντλία που καθαρίζει το χαλίκι παίρνει κάποια ποσότητα βρωμιάς αλλά όχι αρκετή. Τι πρέπει να κάνω μαυτό? Μπορώ να καθαρίσω με κάποιο άλλο τρόπο τα χαλίκια?
Δεύτερον,τα φυτά μου είναι πλαστικά, εκτός ότι δεν μαρέσουν μαζεύουν κ αυτά πολύ γρήγορα άλγη. Που μπορώ να βρω φυσικά φυτά και τι θα μου προτείνατε?
24-05-09
18:37
iriklea
Τρίτον, ενώ η θερμοκρασία κανονικά είναι στουσ 26 βαθμούς, με το που άρχισε η ζέστη ανέβηκε στους 29.Είναι φυσιολογικό ή συμβαίνει κάτι?Εγώ κατέβασα το θερμοστάτη στους 24 ελπίζω να κανα καλά. Επίσης θα θελα μια γνώμη για το πόσεσ ώρες πρέπει να χω ανοιχτό το φως.
Τέταρτον, και αυτό που με καιει πιο πολύ, η θυλυκή γκάμπυ συμπεριφέρεται κάπως περίεργα. Η κοιλίτσα της είναι αρκετά φουσκωμένη, κ γενικά αράζει αρκετά στην επιφάνεια στο πίσω μέρος του ενυδρείου. ¨οταν τα ταίζω όμως τρώει κανονικά και δεν δείχνει σημάδια αρρώστιας. Σήμερα όμως, αράζει εδώ κ πολλές ώρες πάνω, κ δεν έφαγε. Το αρσενικό το γκάμπυ την τσιγκλάει, κάνει κάποια βόλτα, έφαγε λίγο απτο χαλίκι πολύ μετά που τα τάισα, αλλά γενικά αράζει εκεί πάνω. Το ψαράκι μου γεννάει ή πεθαίνει??Δεν ξέρω τι να κάνω.
24-05-09
18:39
iriklea
Συγγνώμη για όλο αυτό το κατεβατό, ελπίζω να μου απαντήσετε έστω και σε μια από όλεσ τισ απορίεσ, γιατί στο φόρουμ υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα,που όσο κ αν διάβασα με μπέρδεψαν μάλλον περισσότερο.
Υ.Γ. ΝΟ3 κ ΝΟ2 είναι 0, GH=16 KH=6 PH=7.6, μόλις τα μέτρησα.
19-06-09
12:52
Blanch
Με ένα νέο thread στο board, θα πάρεις όλες τις απαντήσεις αναλυτικά!
Discussion Tools
Mark This Discussion Read
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι
05:06
.
-- The vBulletin.com 3.0.7 Style - Grey
-- Default Style
-- blueworld+
-- English (US)
-- Ελληνικα(GR)
Επικοινωνήστε μαζί μας
-
Greek Aquarist's Boards
-
Αρχείο
-
Αρχή
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board
Page generated in
0,02400
seconds with
15
queries