|
|
|||
|
|||
υπερπληθυσμος!!!!!!!!
καλησπέρα σε ολους!
πριν κανα 2μηνο οργανωσα ενα γκαποενυδρειο 60 λιτρων ...ειχε μεσα 2 αρασενικους κ 5 θυληκες..... παιδια...μεσα σε 2 μηνες ειχα 5 γεννες.....και αυτη τη στιγμη εχω καμια 35ρια μικρουλια διαφορετικου μεγεθους κ τα 7 αρχικα πσαρακια.... εκτος απο τις τακτικοτατες αλλαγες νερου....τι αλλο πρεπει να κανω? μου φενετε πως πανε ολα τα μικρα καλα οποτε ισως να μεγαλωσουν ολα κ τοτε θα εχω προβλημα!!!! και μια αλλη ερωτηση....ποσο καιρο μετα την γεννα μπορω να αρχισω να καταλαβαινω τι φυλο θα ειναι τα μικρα μου?μου φενονται ολα το ιδιο κ με τρομαζει η ιδεα να μου βγουν ολα θυληκα!!!!!! καμια ιδέα? |
|
||||
|
||||
χαχαχα μην σε τρομαζει καθολου,το να σου βγουν και τα 35 θυλικα θελει πολυ κοπο
παντως τα δικα μου εντλερακια εχουν γενισει καμια 3-4 φορες και απο τα 10που γεννηθηκαν συνολικα ολα ηταν θυλικα(αλλα εγω ειμαι και γκαντεμης) |
|
||||
|
||||
αν θελεις δεχομαι να ελαφρωσω το ενυδρειο σου....
να τα χαιρεσαι παντως....
|
|||
|
|||
εννοειται πως θα δωσω αρκετα γκαπακια αλλα να μεγαλωσουν λιγο....οποτε σε κανα διμηνο να εισαι ετοιμος!!!!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ok.....
|
||||
|
||||
Τελικά πόσο καιρό μετά τη γέννα φαίνεται το φύλλο, μάθαμε;
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπερπληθυσμος Red cherry και συνεπειες. | Raven | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 27 | 02-04-10 00:37 |