|
Διαγωνισμός Θαλασσινών Ενυδρείων - GAB 2017 Διαγωνισμός Θαλασσινών Ενυδρείων |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Νικητές του διαγωνισμού!!!
Νικητές διαγωνισμού ανά κατηγορία!
1η Κατηγορία είναι του κοινού! Reef Ο μεγάλος νικητής της κατηγορίας του Κοινού ο Voas Βαθμολογία του κοινού 44 ψήφους Ενυδρείο Paradise Reef 2ος Νικητής στην ψηφοφορία του κοινού ο Panoscorfu Βαθμολογία του κοινού 41 ψήφους Ενυδρείο The Clam Reef 3ος Νικητής στην ψηφοφορία του κοινού ο mixalis1708 Βαθμολογία του κοινού 37 ψήφους Ενυδρείο Sea Stones Nano Reef Νικητής στην Nano κατηγορία ο Voas Βαθμολογία του κοινού 44 ψήφους Ενυδρείο Ηawaii 5-0 2ος νικητης στην κατηγορια ο Sakisdraminos Βαθμολογία του κοινού 40 ψήφους Ενυδρείο Ο κήπος της Εδέμ 3ος νικητής στην κατηγόρια ο dino99 Βαθμολογία του κοινού 37 ψήφους Ενυδρείο Reef Attack 2η Κατηγορία η συνολική βαθμολογία Reef Ο μεγάλος νικητής της κατηγορίας Panoscorfu Μαζεύοντας σύνολο 302 βαθμούς Ενυδρείο The Clam Reef 2ος Νικητής ο J.p. Μαζεύοντας σύνολο 291 βαθμούς Ενυδρείο Soft-Lps only [ 3ος Νικητής ο Zaxos Μαζεύοντας σύνολο 288 βαθμούς Ενυδρείο Corfu Reef Nano Reef 1ος Νικητής ο dino99 Μαζεύοντας συνολικά 269.5 Βαθμούς! Ενυδρείο Reef Attack 2ος Νικητής ο revolution1925 Μαζεύοντας συνολικά 262 βαθμούς Ενυδρείο Υποβρύχια χρώματα 3ος νικητής Giannis Roditis Μαζεύοντας συνολικά 255 βαθμούς Ενυδρείο The Great Rodhian Nano Reef. 3η Κατηγορία ''φρέσκος αλατισμένος' Νικητής ο mixalis1708 Μαζεύοντας σύνολο 284.5 βαθμούς Ενυδρείο Sea Stones Ευχαριστούμε πολύ όλους του συμμετέχοντες για την στήριξη τους στον διαγωνισμό! Χωρίς την συμμετοχή σας δεν θα είχε αυτό το ωραίο αποτέλεσμα! Όλα τα ενυδρεία πολύ ωραία αλλά και οι keppers τους πολύ μερακλήδες! Με την νέα σεζόν θα ξανά γίνει ο διαγωνισμός οπότε μην επαναπαύεστε οι νικητές αλλά και μην χάνεται χρόνο οι υπόλοιποι συμμετέχοντες ο καιρός περνάει γρήγορα και ο καινούργιος διαγωνισμός θα είναι αρκετά διαφορετικός και θα έχει ευχάριστες έκπληξης ..... |
|
|||
|
|||
συντηρήτρια σε όλους πολύ όμορφα ενυδρεία !!!!!
|
|
|||
|
|||
Συγχαρητήρια σε όλους.
|
|
||||
|
||||
Μπράβο σε όλα τα παιδιά που έδωσαν συμετοχή.
Και στα παιδιά που το διοργάνωσαν!
|
||||
|
||||
Συγχαρητήρια παιδιά,
φοβερά ενυδρεία και άψογη οργάνωση
|
|||
|
|||
Μπράβο παιδιά, πολύ όμορφα όλα τους. Συγχαρητήρια και στους διοργανωτές.
|
|
||||
|
||||
Πολλα Μπραβο σε ολους!!!
|
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφα ενυδρεία.........συγχαρητήρια στους διαγωνιζόμενους!
|
|
||||
|
||||
Συγχαρητήρια σε όλους παιδιά !!!
|
||||
|
||||
Τα συγχαρητηρια μου!!!
|
||||
|
||||
συγχαρητηρια σε ολους!! και διαγονιζομενους και κριτες αλλα και στα παιδια που το ετρεξαν ολο αυτο!!! ενα μεγαλο μπραβο!!
|
|
||||
|
||||
Συγχαρητήρια σε όλους παιδιά μου! !!!!Να έχετε υγεία ευτυχία και ότι επιθυμείτε στη ζωή σας! !!!!!keep reefing guys !!!!!!Εχω κλείσει 10 χρόνια με το ρειφακι μου και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panoscorfu : 07-08-17 στις 11:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Δέκα εεεε;
Εμείς με 3 4 έχουμε καιρό ακόμα!!! |
|
|||
|
|||
Κανένα διαγωνισμό θα κάνουμε;;;;
|
|
||||
|
||||
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
Έτοιμος δηλώνει ο κύριος....
Το φιλαράκι φέτος θα είναι πολύ δυνατός όμως. Έχει και δίπλωμα στης πολεμικές τέχνες! |
|
||||
|
||||
Χαχαχα σωστά
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νικητές Διαγωνισμού Aquascaping GAB 2013 | exelix | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2013 | 71 | 12-02-15 21:40 |
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ROAPLC 2012 | rottbea | Αnouncements - Interviews - News | 1 | 08-10-13 20:32 |
Αποτελέσματα Διαγωνισμού Aquascaping GAB 2013 | exelix | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2013 | 0 | 30-06-13 18:04 |
Νικητές Διαγωνισμού aquascaping GAB 2010 | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 26 | 16-01-11 20:12 |