|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
RIO 125 tiger barb?
Σκέφτομαι να βάλω σε ενα rio 125 μια 10-12αδα tiger barb.
Είναι πολλά ή θέλουν μεγαλύτερο ενυδρείο κατά τη γνώμη σας για αυτό τον αριθμό. Κάποιο αλλο ψάρι μαζί μπαίνει σκεφτόμουν μονο κανένα αγκίστρους ή ακόμη καλύτερη κανένα kuhli loache Νερό θα είναι βρύσης με το εσωτερικό ενυδρείο της juwel. |
|
||||
|
||||
Στο δικό μου Rio 125 έχω ήδη 11 Tiger barbs και 6 Corydoras Aeneus, το έχω παρακανει λίγο αλλά έχω δυνατά εξωτερικά φίλτρα να τρέχουν (έχω αφαιρέσει το εσωτερικό ).
Αν βοηθάει, όλα αυτά τα ψαράκια μαζί, λερώνουν πολύ πολύ λιγοτερο από τα δύο fancy χρυσόψαρα που είχα μέσα για χρόνια.. Για να καταλάβεις, πλεον παλεύω να μαζέψω λίγα παραπάνω νιτρικά για τα φυτά που έχουν γεμίσει το ενυδρείο. Με τα χρυσόψαρα τα νιτρικά με ανάγκαζαν σε συχνότερες αλλαγές νερού. Τότε είχα και λιγότερα φυτά όμως. Και σίγουρα όλα αυτά τα ψαρακια δεν "γεμίζουν" τον χώρο όπως τον γέμιζαν τα δυο χρυσόψαρα πριν. Με 12 Tiger barbs θα είσαι μια χαρά πιστεύω. Ωραία επιλογή ψαριών με την ευκαιρία, κάνουν φοβερό κοπαδακι.! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
90 λίτρο με tiger Barb | Spirakos26 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 08-07-15 07:47 |
Tiger barb | Apollwnas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 22-02-09 23:46 |
Επίθεση Tiger Barb σε Tiger Barb | Iann_is | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 27-03-08 10:55 |
tiger barb | tak660x | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 03-11-07 13:12 |
tiger barb με gourami | drakoulis | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 23-06-06 19:58 |