|
|||
|
|||
Γόνoς Guppy + Xiphophorus Ηellerii
Καλησπέρα, σε σχετικά καινούργιο ενυδρείο Rio 180 με 3+1 Guppy όπου έχω και γονο Guppy 15 ημερών .
Θέλω να προσθέσω ενα χαρεμάκι Xiphophorus Ηellerii είναι ασφαλές ή να περιμένω να μεγαλώσουν λίγο ακόμα ? Από μετρήσεις είμαι οκ 0 NH2/3 0 NO2 KAI 5 PPM no3 . Το ενυδρείο είναι 25 ημερών εχτές είχα μια απώλεια ενός Guppy που σφηνώθηκε σε κάτι πέτρες που έτσι όπως είχαν μπει ήταν παγίδα θανάτου και θα αντικατασταθεί , θα μπορούσα να πάω να πάρω μονο το Guppy αλλά ντρέπομαι να αγοράσω 1 Guppy. Την επόμενη φορά που θα αλλάξω το Hardscape θα είμαι ποιο προσεχτικός . Επίσης μαζί με τα νέα ψάρια όταν τα προσθέσω θα ρίξω Stability για 2-3 ημερες ωστε να είμαι Safe . Μετά απο εκει αναλογα με της μετρίσης μου. Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
Καλησπέρα,
Αν βάλεις τωρα τους Ξιφοφόρους θα είναι δύσκολο να επιβιωσει ο γόνος. Αν θέλεις να αυξήσεις τον πλυθησμό των guppy σου περίμενε να μεγαλώσουν λίγο τα μικρά!!
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ θα περιμένω !!!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Xiphophorus με platy | matser | Ζωοτόκα | 6 | 17-11-13 22:49 |
xiphophorus maculatus (platy) | Nikolas-Rafina | Ζωοτόκα | 6 | 08-11-13 18:08 |
Ερωτήσεις για xiphophorus helleri | antonis_p | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 08-03-08 16:01 |
Αρωστο Xiphophorus helleri | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 18-12-02 18:34 |