|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Επιλογή Ενυδρείου
Γεια σε όλους,
Θα ήθελα να με βοηθήσετε σχετικά με την επιλογή ενυδρείου, ποσά λίτρα δηλαδή θα ήταν το ιδανικότερο να επιλέξω. Sent from my iPad using Tapatalk |
|
||||
|
||||
Καλησπερα!
Εξαρταται! Πρωτα απο ολα βλεπεις τον χωρο σου που συνηθως ειναι περιοριστικος παραγοντας. Μετα ψαχνεις τι ψαρια θελεις να βαλεις ετσι ωστε να ειναι αρκετα τα λιτρα για αυτα και τελος επιλεγεις το πιο μεγαλο που μπορεις αναλογα με τον χωρο σου! Γενικα οσο μεγαλυτερο τοσο καλυτερο για τα ψαρια αλλα και για σενα!
|
||||
|
||||
Κύριος θέλω να φιλοξενήσω στο ενυδρείο μου γαρίδες όποτε ένα 60 λίτρο αρκεί ?
Sent from my iPad using Tapatalk |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Κατά την γνώμη σας τι φυτά να επιλέξω, τα οποία θέλω να τα δέσω πάνω σε ξύλα
|
||||
|
||||
Καλησπέρα πανω σε ξυλα μπορείς να δέσεις anubias, java fern και Bucephalandra.
|
||||
|
||||
Οκ σας ευχαριστώ και μια ακόμα ερώτηση τι είδος γαρίδες θα μου προτείνατε να ξεκινήσω?
|
|
||||
|
||||
Red cherry!
|
||||
|
||||
Είναι αρκετά εύκολες οι έχουν θέμα με την θερμοκρασία το καλοκαίρι ?
|
||||
|
||||
Δεν εχουν θεμα οι red cherry με τη ζεστη απλα παντα θα εχεις κατα νου οτι οσο ανεβαινει η θερμοκρασία του νερου τόσο μειώνεται το οξυγόνο γι αυτο κανει καλο η ανατάραξη της επιφανειας .
Οι γαρίδες που εχουν θεμα με υψηλές θερμοκρασίες ειναι οι crystal red που ειναι Caridina ενω οι ευκολες red cherry ειναι Neocaridina.
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή Ενυδρείου | Nikos3 | Malawi | 7 | 13-10-16 07:30 |
Επιλογή ενυδρείου | subcruiser | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 14 | 04-10-14 17:42 |
Επιλογή ενυδρείου | lalemourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 04-07-12 14:32 |
επιλογή ενυδρείου | Nikos3 | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 4 | 10-01-12 09:54 |
Επιλογή ενυδρείου | Nikos3 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-08-10 22:49 |