|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Διαγωνισμος: Πανελλήνιος διαγωνισμός Aquascaping – Αρχιτεκτονικής Φυτεμένων Ενυδρείων
Διαγωνισμός Aquascaping – Αρχιτεκτονικής Φυτεμένων Ενυδρείων 2008 του Πανελλήνιου Συλλόγου Φίλων του Ενυδρείου
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου διοργανώνει τον πρώτο Πανελλήνιο διαγωνισμό Aquascaping – Αρχιτεκτονικής Φυτεμένων Ενυδρείων! Όλοι οι ενυδρειόφιλοι (μέλη και μη μέλη του Π.Σ.Φ.Ε) που διατηρούν φυτεμένα ενυδρεία μπορούν να λάβουν μέρος. Ο διαγωνισμός χωρίζεται σε δύο κατηγορίες, μικρό ενυδρείο (κάτω από 130 λίτρα) και μεγάλο ενυδρείο (πάνω από 130 λίτρα). Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι το ενυδρείο να είναι καλυμμένο από φυτά τουλάχιστον στο μισό της επιφάνειας του. Η ημερομηνία υποβολής συμμετοχών λήγει την Τεταρτη 30 Απριλίου 2008, ώστε να έχουν καιρό όσοι θέλουν να συμμετέχουν να δουλέψουν στα ενυδρεία τους και να δώσουν χρόνο στα φυτά τους να πάρουν την μορφή που πρέπει. Περισσοτερες λεπτομερειες εδω...
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikenuke : 05-05-08 στις 15:19 |
|
||||
|
||||
Η προθεσμία υποβολής των συμμετοχών σας για τον διαγωνισμό aquascaping έχει λήξει. Λόγω προβλήματος στον server, παρακαλούμε όσοι υποβάλλατε συμμετοχή να το δηλώσετε στο info@aquarist.gr ώστε να κατοχυρώσουμε ότι τις έχουμε λάβει όλες και να αντιμετωπίσουμε πιθανές απώλειες.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Ξεκινησε η ψηφοφορια κοινου
Ξεκινησε η ψηφοφορια κοινου
Εδω βλεπετε τις συμμετοχες... Και Εδω ψηφιζετε ποιο σας αρεσε... Παράθεση:
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
Νικητης της ψηφοφοριας κοινου αναδειχτηκε το ενυδρειο με το Νο5.
Το ονομα του νικητη θα αποκαλυφθει αφου ανακοινωθουν και τα επισημα αποτελεσματα. Προς το παρων απολαυστε το ενυδρειο:
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
Συγχαρητήρια! Καλή επιτυχία και στον κυρίως διαγωνισμό!
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
Mπραβο!!!Συγχαρητηρια!!!Παντα τετοια!!!
|
|
||||
|
||||
συγχαρητηρια στον νικητη!!!
|
|
||||
|
||||
Α ρε Νικο τσιφτη !
Σαρωσες ρε φιλε , ΜΠΡΑΒΟ!
|
||||
|
||||
Ο Διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ:
http://www.aquarist.gr/index.php?opt...d=107&Itemid=1 Συγχαρητήρια στους νικητές και φυσικά σε όλους τους διαγωνιζόμενους! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 55 | 05-03-09 16:08 |
Διαγωνισμός AGA | candus | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 29-11-07 22:46 |
Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φωτογραφίας ΠΣΦΕ 2007 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 37 | 15-04-07 22:29 |
Διαγωνισμος: 2006 AGA Aquascaping Contest (μεχρι 22/9) | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 17-11-06 18:01 |
Διαγωνισμος: AGA Aquascaping Contest | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 39 | 15-11-05 21:53 |