|
||||
|
||||
Γεια σου κωστα!
Ο μεγάλος κοραλλιογενής ύφαλος πως ειναι; Εχουμε καμια εξέλιξη στην "εξέλιξη των ρεεφ"; |
|
||||
|
||||
Λίγα πράγματα , τις ρουτίνες προσπαθώ να τηρώ και κάτι μικροαλλαγές στα κοράλλια έκανα για ξεμπουκωμα κυρίως
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
Πολύ πιο καθαρό το ενυδρείο Κώστα!
καμία σχέση με πριν. Για τα κοράλλια απλά ρεσπεκτ! |
|
||||
|
||||
Κώστα μου ηρέμησε λίγο σε παρακαλώ μεσημεριάτικα.....
Έχεις και τον ακατανόμαστο από πάνω μου και σε παροτρύνει στις ακολασίες..... ¶ντε τώρα να βγεί η μέρα μας μετά από αυτό....
|
|||
|
|||
έφτιαξες τους υπολογιστές τωρα σε δέκα οθόνες θα βλέπεις τα κοράλλια του Κώστα Γιώργο!
|
|
||||
|
||||
πολύ καθαρό και φοβερά χρώματα!!!!
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
μπραβο ρε Κωστα ειναι πραγματι χαρμα οφθαλμων να κοιτας εστω και τις φωτογραφιες!!!!
|
|
||||
|
||||
Κωστα δεν εχω λόγια απλά RESPECT.....
Ερωτεύτηκα την red planet master! Πραγματική απόλαυση ο μεγάλος κοραλλιογενής ύφαλος! |
|
||||
|
||||
καλημέρα μάστερ!
κανένα νεο απο το στολίδι έχουμε! φώτο όποτε εχεις χρόνο κωστα! |
|
|||
|
|||
έλα Κώστα βαλε καμία φώτο και από τον λοιπό εξοπλισμο να δούμε πως δουλεύει τι ενυδρειό σου .
|
|
||||
|
||||
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
Τάξη και λειτουργικότητα.......
|
||||
|
||||
κωστα φοβερο το σαμπ φιλαράκι μου!
είναι μόνο για γνωστες! |
|
||||
|
||||
Κοροιδευετε χαχα , ένας μικρός χαμός γίνεται ,στα υπόψιν είναι και ή κατασκευή νέου σαμπ πιο μαζεμενου και μία αναβάθμιση στο φωτιστικό .
|
||||
|
||||
Αναβάθμιση και στον ανεμιστήρα......
|
||||
|
||||
μια χαρά είναι μάστερ!
γιατί να το αλλάξεις το σαμπ? |
|
||||
|
||||
ο ανεμιστήρας έτσι μου έγινε και έμενα σε 3μηνες στο νάνο μου!
|
|
||||
|
||||
άμα κάνεις και αναβάθμιση στο φωτιστικό βλεπω τις ακροπορες να μην χωράνε μέσα
|
|
||||
|
||||
Το σαμπ ήταν ή παλιά μου φραγκιερα λέω να βάλω ένα πιο μαζεμένο να μείνει και παραπάνω οφελημος χώρος
|
||||
|
||||
μια χαρα ειναι Κωστα μην ακους κανενα. απο την στιγμη που το αποτελεσμα πανω ειναι αυτο που ειναι τοτε και κατο ολα τελεια ειναι!!!!!
|
|
||||
|
||||
Μάστερ αποφάσισε το και ειμαι παρών!
|
|
||||
|
||||
Καλησπέρα κωστα!
Καμια φωτο αδερφέ μου,με έπιασαν τα στερητικά μου. |
|
||||
|
||||
Κωστα αν μπορεις βαλε και καμια φωτο απο την υπερχυλιση!!!
|
|
|||
|
|||
Κώστα δώσε μας λίγες φωτογραφιες να ανέβει το ηθικό!
|
|
||||
|
||||
Κωστα καλησπέρα!
Έμαθα έβγαλες κατι ωραίες φωτο αληθεύει; |
|
|||
|
|||
φήμες λένε ότι έχεις πρόσφατες φώτο και δεν μας της δείχνεις.
|
|
||||
|
||||
τα ίδια μαθαίνω και εγώ σακη αλλά φώτο δεν βλέπουμε!
|
|
||||
|
||||
πως παει ο υφαλος?
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
καλημέρα κωστα!
ζέστανε μας λίγο όποτε μπορείς με τον μεγάλο κοραλλιογενή ύφαλο! |
|
|||
|
|||
Χάρμα οφθαλμών φίλε το ενυδρείο σου απο τα ομορφότερα που έχω δει ! Κάθε μέρα και ομορφότερο !
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|