|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
ενυδρείο κατάλληλο για 2 χρυσόψαρα
λοιπόν έχω την εξής απορία.....
δυο χρυσόψαρα σε τι ενυδρείο ζουν ευχάριστα? διαστάσεις? διακόσμηση? υπόστρωμα? και ότι άλλο σαν πρόταση είναι ευπρόσδεκτο.... με την προοπτική ότι θα μεγαλώσουν σύντομα
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
|
||||
|
||||
Για δυο χρυσόψαρα χρειάζεται ένα ενυδρείο από 150 λίτρα και πάνω με
καλό μηχανικό και βιολογικό φιλτράρισμα όχι απαραιτήτως με θερμοστάτη Επίσης έχουν ανάγκη από ελεύθερο χώρο ,οπότε η ελάχιστη διακόσμηση είναι και η κατάλληλη. Υπόστρωμα δεν είναι αναγκαίο αλλά προτίμησε αν θα βάλεις ο χρωματισμός του να είναι σκούρος. |
|
||||
|
||||
τοσο μεγάλο.........
ακυρη η σκέψη δηλαδή.... είχα σκοπό να φτιάξω ένα γύρω στα 40 με 50 λίτρα αλλα μάλλον δεν θα το επιχειρήσω
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |