|
||||
|
||||
Colisa chuna (Honey gourami)
Στο Ασιατικο μου μαζι με τα badis badis φιλοξενω κ 2 colisa chuna (F0).
Τα πηρα για ζευγαρι αλλα μαλλον δεν ειναι. Το ενα ειναι σιγουρα αρσενικο.Εχει πολυ ωραια χρωματα κ συχνα χρωματα αναπαραγωγης.Το δευτερο ειναι ασημι σαν τα θυληκα αλλα εχει χρωμα στο κατω πτερυγιο σαν του αρσενικου. Αν καποιος γνωριζει κατι παραπανω ας με διαφωτισει. Αν κ στην αρχη δεν ηταν,τωρα ειναι λιγο φοβιτσιαρικα.Τρωνε κ φυλλαρακι σε αντιθεση με τα badis badis. Η φωτογραφιση τους ειναι δυσκολη μιας κ κρυβονται οταν πλησιαζω.Μονο το ενα καταφερα να βγαλω.Χαρειτε το (Οπως βλεπετε τρωνε καλα)... Το σιγουρο αρσενικο. Το παραπανω αρσενικο,ενω δεξια διακρινεται κ λιγο το αλλο. |
|
||||
|
||||
εγω εχω pearl αλλα πανω κατω τα περισσοτερα γκουραμακια εχουν ιδια χαρακτηριστικα. Ο αρσενικος εμφανιζει ενα αρκετα κοκκινο χρωμμα στο λαιμο και ειναι και λιγο πιο μεγαλοσωμος.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρειο για Honey Gourami (Colisa chuna) | antonis15 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 13 | 13-03-11 14:42 |
Μαύρα στίγματα σε honey gourami | Θοδωρής Κατερίνα | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 28-12-08 23:06 |
Χάνω το gourami(colisa chuna) | panaghs | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 07-12-08 23:15 |
Colisa lalia σε 30L ?? | mafia | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 7 | 31-08-08 01:52 |
Dwarf gourami (Colisa lalia) | makis206 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 26-06-08 07:10 |