|
|||
|
|||
Πλατυ ψάρι έγκυος!
Ποτε καταλαβο οτι θα γενιση το πλατυ?
Εχει φουσκοση αρκετα. Απλα θελω νατο καταλαβο γιανατο βαλο στη γεννιστρα. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
Βάλε μια φωτογραφία να του δούμε
|
|||
|
|||
Θα βαλω το μετα της 18:00 οταν παω σπιτη Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
*να σημειοσω πως η κατηγορία θεματος είναι λάθος, καθώς μπήκε στα χρυσόψαρα... Ένας διαχειριστής να το αλλάξει και να το βάλει σε σωστή κατηγορια
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
έχει ήδη γίνει η αλλαγή
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Πως αλαζω κατηγορια? Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
Εντάξει φίλε μου 😉
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Την άλλαξε κάποιος διαχειριστής ήδη δεν χρειάζεται να κάνεις κατι Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fishermen1234 : 12-06-17 στις 15:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Αν καπιος καταλαβη ας μουπη αν ειναι εγκιος
Sent from my iPhone using Tapatalk ------------------------- Sent from my iPhone using Tapatalk ------------------------- Sent from my iPhone using Tapatalk ------------------------- Sent from my iPhone using Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panayiotis_ : 12-06-17 στις 17:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Έγκυος πρέπει να είναι , δεν είδα κάτι παράξενο.
Να περιμένεις μωρά σε καμιά 25αρια ημέρες, υπομονή όμως μη βιάζεσαι Μόνο μία παράκληση, προσπάθησε να βάζεις μικρότερες φωτογραφίες , γιατί έτσι μεγάλες που είναι χάνουν και σε ποιότητα αλλά γεμίζει και η οθόνη και πρέπει να τις ανοίγουμε μία μία
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Ενταξει θα βαζω πιο μηκρες. Αποπου βγαζης σιμπεραζμα πος θα παρι ακομα περιπου 25 μερες? Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
Μην τις βάλεις σε γεννηστρες πάντως.
Πες μας κι τις συνθήκες νερου τα λίτρα σου θερμοκρασίες αλλα ψαράκια που εχεις μαζί... |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Ειναι 60λ εχω 3 θηλικα πλατυ και 1 αρσενικο. Το νερο μου το διατηρο στους 26 βαθμους. Εχω αγωραση γεννηστρα. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Το κέρατοφυλλο είναι ακριβό? Αν το βάλω έτσι όπως το πουλάνε μέσα στην μικρή γλαστρίτσες πόσον καιρό θα αντέξει ? Μπορώ να το βγάλω από τις πλαστικές και να το βάλω μέσα στο χαλίκι ? Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
Το κερατοφυλλο το βρισκουμε απο αλλους χομπιστες, συνηθως, δωρεαν. Το αφηνεις ελευθερο στην επιφανεια του νερου, δε θελει φυτεμα.
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Έχω πάει σε πέντε μαγαζιά στη Λάρνακα στην Κύπρο και κανένας δεν πουλάει κέρατοφυλλο Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
Το ενα σου ψάρι νομιζω είναι άρρωστο... Αυτό στην φωτογραφία με τη μαζεμένη ουρά..
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Οχι αυτο το εχω πανο που ενα χρονο και ειναι το πιο ζωιρο στο που εχω. Δεν βλεπω καπια διαφορα πανοτου. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
Και η ουρά του ηταν πάντα έτσι;
|
|
|||
|
|||
Ναι. Παντος δεν νωμιζω να εχει κατι επιδη παντα ετση ηταν
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 13-06-17 στις 18:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
έγκυος ή όχι;; | xristos.egaleo. | Ζωοτόκα | 10 | 01-06-15 21:11 |
Είναι έγκυος? | GIAN_NIKOLA | Ζωοτόκα | 23 | 04-04-09 11:22 |
ΣΟΣ επιθεση σε ψάρι που είναι έγκυος | Guderian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 19-10-08 19:52 |
Είναι έγκυος? | HaRa | Ζωοτόκα | 20 | 18-10-08 08:57 |
Είναι έγκυος ; | heiko27 | Ζωοτόκα | 4 | 31-08-06 02:03 |