|
||||
|
||||
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ
πηγα σε ενα pet shop και ειδα ενα εξωτερικο φιλτρο που θελω να παρω
"Tetratec EX 600" θελω γνωμες..ειναι καλο για ενυδρειο 100λιτρα? τιμη 90¤
|
||||
|
||||
εγω αγορασα για ενα φιλο το αμεσως μεγαλυτερο και ειναι παρα πολυ ευχαριστημενος! τωρα για τιμη κανε μια ερυνα αγορας στο internet
|
|
||||
|
||||
αυτό έω εγώ εδώ και 2 χρόνια. το δούλευα στο 60άρι μου και ήταν άψογο και τώρα στο 120άρι μου, επίσης είναι επαρκές. αλλά στα 120 θα προτιμούσα να έχω το μεγαλύτερο (700). όσον αφορά την τιμή, μου φαίνεται λίγο ακριβό. εγώ πρίν 2 χρόνια που το πήρα είχα δώσει 70Ε (σε προσφορα βέβαια) πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να το βρείς φθηνότερα σίγουρα.
|
|
||||
|
||||
Εχω το ex1200 δυο χρονια ειμαι πολυ ευχαριστημενος
|
|
|||
|
|||
Eίναι καλά φίλτρα, αλλά για το 100λιτρο θα σου πρότεινα κι εγώ το λίγο μεγαλύτερο, το ΕΧ-700.
Τα λεφτά όμως είναι αρκετά, γιατί με τα μισά παίρνεις αυτό: http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2174 Κι αν θέλεις να δώσεις 90 ευρώ, υπάρχει και το αντίστοιχο της eheim: http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1259 με την ίδια ονομαστική ροή με το τέτρα, μεγαλύτερο μανομετρικό, την μισή κατανάλωση, επίσης 3ετή εγγύηση και έρχεται γεμάτο υλικά. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Εχω το αμεσως μικροτερο (ecco pro 130) σε 70λ και μεχρι στιγμης ειναι αψογο (και τελειως αθορυβο,αν σε ενδιαφερει κ αυτος ο παραγοντας)
|
||||
|
||||
ο θορυβος με ενδιαφερει πολυ γιατι οταν ειπα στη μανα μου οτι θα βαλω εξωτερικο φιλτρο μου ειπε ενταξει αλλα μην κανει θορυβο χαχα..και μου ειπαν να εμπιστευτω το tetratec με κλειστα ματια
|
||||
|
||||
eheim δαγκωτο.
|
||||
|
||||
όχι ότι το τετρα κάνει θόρυβο(εγώ όσο το δουλεύω δεν έχω ακούσει ποτέ τίποτα, πέραν τις φυσαλίφες όταν ρουφάει για κάποιο λόγο αέρα) αλλά σαφώς τα εχάιμ είναι πιο super duper
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξωτερικο φιλτρο! | drak7family | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 88 | 15-10-10 10:38 |
Rio 300 -εξωτερικο φιλτρο | aris2 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 15-12-08 18:23 |
εξωτερικο φιλτρο | eliasfot1 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 10-12-08 17:30 |
φιλτρο εξωτερικο | alfacom | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 01-07-04 13:08 |
ΦΙΛΤΡΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ | ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 02-06-04 01:29 |