|
|||||||
| Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
γεια σας παιδια αγωρασα ζ βραχο απο ενα παιδι στο ιντερνετ και ο βραχος εχει επανω αυτην την ανεμωνη. ειναι απτεζια η κακονικη ανεμωνη και θα μεγαλωσει κονονικα?
|
|
|
||||
|
||||
|
ανεμωνη ειναι!!τυχερουλη!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
κανεις βρε παιδια. επισεις θελω να ρωτισω αμα πρεπει να την ταιζω κατι?
|
|
|
||||
|
||||
|
δεν ξερω τι ανεμωνη ακριβως ειναι.ξερω οτι ανα τρεις μερουλες τις ανεμωνες τις ταιζεις με το χερι λιγο γαριδα κατεψυγμενη.ας απαντησουν ομως και τα παιδια που εχουν και ξερουν καλυτερα!!
|
|
|
|||
|
|||
|
οχι τοσο συντομο ταισμα, 1 φορα ανα 7-10 μερες αρκει.
|
|
|
|||
|
|||
|
σας ευχαριστω παιδια. μηπως ξερει κανεις την ονομασια της?
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
(και μετα πες μας πως θα ειναι το χερι σου !!!! Ανδρονικε προσεξες καθολου τα χρωματα της ?? Μηπως ειναι με λευκα πλοκαμια που στις ακρες τους εχουν μια μωβ κουκιδουλα ?
|
||||
|
||||
|
δεν νομιζω να εγραψα κατι για χαιδεμα
|
|
|
|||
|
|||
|
ασπρα πλωκαμια εχει με λιγο καφε, μωβ οχι δεν εχει καθολου απο οσο βλεπω
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
|||
|
|||
|
δηλαδη ειναι η Rock Flower Anemone.. ευχαριστω φιλε μου
|
|
|
||||
|
||||
|
αν κρινουμε απο τα χρωματα μαλλον.
Στην πρωτη φωτο το γρασιδακι κατω δεν μου αρασει , για προσεξετο γιατι νομίζω ειναι hair αγλη και θα σου γεμησει ολο το ενυδρειο αν το αφησεις.
|
|||
|
|||
|
ξερω jimmi εχω παραγειλει phosguard και το περιμενω 3 βδομαδες και οπως λες εξαπλωνετε παντου.αλαξα και αντιφοσφορο αλλα τιποτα..
|
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| τι χρειαζεται μια ανεμωνη | stap | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 17-12-11 22:14 |
| προβλημα με ανεμωνη | silia | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 0 | 28-09-11 15:48 |
| ανεμωνη | silia | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 27-09-11 13:10 |
| Ανεμωνη Sos | malawimbuna | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 4 | 03-04-09 07:13 |
| Πληγωμενη Ανεμωνη | glazar | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 2 | 23-03-08 18:55 |