|
|
#1 |
|
Απορία πρωταρη - γεννα
Αξιολόγηση:
(0 votes - average)
Καλησπερα σας
ειμαι ενας πρωταρης στο ενυδρειο-σπορ! Τονιζω το πρωταρης γιατι πιστευω θα πω μερικες κοτσανες σε διαφορα post πριν 2 μηνες πηρα ενα σετ, ενυδρειο 54λ - εσωτερικο φιλτρο - θερμαστρα (?!) - θερμομετρο - διχτυ ( εχω δυο αποριες-προβληματα που θα ηθελα παααρα πολυ τη γνωμη σας!! 1) νομιζω οτι οι επιλογες π εκανα για τα ψαρια-συγκατηκους δν εγινε με σωστο τροπο... εγινε με... το ματι μου αρα πιστευω οτι εχω προβληματα συγκατικησεις μιας κ βλεπω 1-2 να ειναι κααποιες φορες λιγο επιθετικα προς τα αλλα εχω τα εξης ψαρια: rasbora heteromorpha, brigittae, hengeli paracheiron innesi hemigramus rhodostomus tetra neonova, Petitella georgiae Boraras urophthalmoides x4 2) το επομενο προβλημα/απορια μου ειναι οτι το κοπαδι των Boraras urophthalmoides αναπαραχθηκαν, ξυπνησα ενα πρωι κ ειδα 3 ααααπειρως μικρα <0.3cm να κρυβονται αναμεσα στις πετρες, αμεσως τα εβαλα σε ενα διαφανες βαζο των 300ml διχτακι αντι για καπακι με νερο απο το ενυδρειο ,λιγες πετρες για περιβαλλον κ το εβαλα μεσα στο ενυδρειο. Εδω κ 2βδομαδες τα ταιζω με τη τροφη διαλυμενη. Μεχρι χθες ολα πηγαιναν "καλα" μεχρι π πεθανε το 1 απο τα 3. Τι λαθη κανω?? (φανταζομαι αρκετα μεχρι τωρα Παρακατω θα δειτε μια εικονα του ενυδρειου μου. Χιλλια συγνωμη για το τεραστιο αρθρο! Καλως σας βρηκα! ![]() δν ξερω το ονομα αυτου. εχω 2. δε ξερω το ονομα αυτου. εχω 1. ![]() ![]() εδω μεσα ειναι τα 2 μικρα. |
|
|
Εμφανίσεις: 5174
|
|
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| ερωτησεις πρωταρη | gargas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 12-11-08 18:36 |
| 100λιτρτα ενος πρωταρη. | HERBI | Φωτογραφίες μελών | 2 | 21-06-08 09:37 |
| Απορία | tasinio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 01-02-08 16:32 |
| DIY CO2 - Απορία | caverman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 15-01-06 23:50 |