|
|||||||
| Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
| Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
|||
|
|||
|
Πως ακριβώς μετράμε τις συγκεκριμένες τιμές ?
χρησιμοποιώ το τεστ της Aquilli (το οποίο μπορεί να είναι κ ληγμένο) εντελώς ενδεικτικά για να ελέγξω πιθανές διακυμάνσεις στις τιμές. οι οδηγίες λένε : "5ml νερού κ προσθέτουμε σταγόνες μέχρι να αλλάξει από μπλε σε πορτοκαλί". στις δικές μου μετρήσεις ξεκινάω με τα 5ml κ προσθέτω 7 σταγόνες μέχρι να δω το έντονο πορτοκαλί. με την πρώτη σταγόνα, το νερό, από διαυγές, γίνεται ελαφρώς γαλάζιο κ όχι μπλε όπως λέει το τεστ. με την προτελευταία σταγόνα το υγρό αλλάζει από μπλε σε ένα αχνό πορτοκαλί. μετράνε λοιπόν η πρώτη κ τελευταία σταγόνα ή ξεκινάω να μετράω αφού δω το μπλε κ σταματάω μόλις αλλάξει σε αχνό πορτοκαλί ??? έχω Κh 5, 6 ή 7 ![]() ![]()
|
|
#2
|
||||
|
||||
|
Όλες μετράνε! Κούνησε το πολύ καλά και δοκίμασε, αν και επειδή είναι ληγμένο ίσως να μην δείξει σωστά.
|
|
#3
|
||||
|
||||
|
ολες μετρανε ρε , αν τα λεει σωστα εχεις 7.
|
|
#4
|
|||
|
|||
|
το μπλε χάνεται στην 6η σταγόνα οπότε θα το θεωρήσω Kh:6 (με βολεύει κιόλας)
μάλλον πρέπει να το κατεβάσω ακόμη λίγο για cories κ gertrudae. |
|
#5
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
__________________
one pound of flesh, no more no less |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Μέτρηση ph | vasilhs | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 10-06-18 17:47 |
| Μέτρηση ph | EVI-BILL | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 10-12-17 17:37 |
| Η πρώτη μου μέτρηση. | kardasis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 17-07-13 15:54 |
| Μέτρηση αλατότητας | Kotsos | Λοιπός εξοπλισμός | 19 | 08-07-12 16:42 |
| Μέτρηση GH | geokary | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 27-04-07 15:39 |