|
|||||||
| Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
| Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
πριν απο δυομιση εβδομαδες εκλεισαν οι σχολες και τα 7 εντλερακια(3 ενηλικα και τα αλλα ανηλικα) και οι τρεις γαριδες στο 30λιτρο ενυδρειο επρεπε να μην μονα τους....
ετσι εκανα μια αλλαγη και ερηξα μεσα 2 ταμπλετες για γαριδες ελπιζοντας να τσιμπισουν απο αυτες και να μεινουν ζωντανα... βεβαια η μεγαλητερη ανυσηχια μου ηταν να μην ανεβασει αμμωνια και πεθανουν ολα... αλλα μετα απο δυο εβδομαδες και τρεις μερες ολα τα ψαρια και οι γαριδες ζουν Υ.Γ. φτου φτου μη τα ματιασω |
|
|
||||
|
||||
|
Παλι καλα...Φανταζομαι τωρα θα εκανες μια γενναια αλλαγη νερου
|
||||
|
||||
|
Βασικα οχι εγω αλλα η κοπελα μου θα κανει...
|
|
|
||||
|
||||
|
Ετσι να στρωσουμε ολοι τις κοπελες μας να μας κανουν τις αλλαγες νερου και εμεις μονο να απολαμβανουμε τα ενυδρεια μας!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
|
|
|||
|
|||
|
δεν εχω ακουσει κανεναν να εχασε τα ψαρια του απο ασιτια.
Αντιθετα πολλα ψαρια χαθηκαν απο υπερβολικο ταισμα.
|
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| μετρησεις μετα απο 2 εβδομαδες | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 13-10-09 02:08 |
| Εξ. +Εσ. φιλτρο ( με τι μεσα?) | Dekanat | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 24-09-08 23:18 |
| ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. | alexx | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 30-05-08 10:06 |
| μετα απο αρωστια? | oscar1 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 01-04-08 07:40 |
| 4 χρονια μετα | Dimis. | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 15-10-07 11:38 |