|
|||||||
| Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
| Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
μπραβω ρε παιδια ωραια τα ρασμπορα και για κινηση στον βυθο?
------------------------- χμχμχμχμ καμια αποψη για 2 παφερακια? εαν υπαρχει καλητερη κατηγορια καποιος μοντ ας κανει τον κοπο να το μεταφερει καθως ξεφευγουμε απο την κατηγορια αυτη....
![]() ![]() http://www.facebook.com/media/set/?set=a.506312619383208.134393.100000134225400&type =3 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maxmike : 28-07-13 στις 00:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|
||||
|
||||
|
Σαλιγκαρακια, γαριδες αμανο. Εγω οπως σου ειπα εχω και red cherry γαριδες. Αν εχει μπολικα φυτα και moss τοτε βαλε δοκιμαστικα 4-5 για αρχη. Αντι για cpd κοιτα και για αυτα
![]() Σημερα τα ειδα Θεσσαλονικη σε μαγαζι. Ειναι μια σταλια.
|
||||
|
||||
|
Τα Boraras brigittae, θέλουν σχετικά χαμηλό ph. Κάτω απο 7. Κοντά στο 6.5
Δεν έχω ιδέα πως είναι το νερό της Κρήτης, ωστόσο μπορείς να το ρίξεις με τις γνωστές μεθόδους... Πάντως μην περιμένεις να δεις τρελές βόλτες απ τις γαρίδες (ρεντ τσερι), εφόσον στο ενυδρείο θα υπάρχουν συγκάτοικοι
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|
||||
|
||||
|
Εγω θα ξαναπω οτι στο ενυδρειο με cpd και white cloud οι γαριδες σουλτσαρουν και κολυμπανε παντου.
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Θα ειναι καλη λυση, βεβαια, να τα βαλεις με τις red cherries, γιατι για καμια εβδομαδα δεν θα θελουν ταϊσμα. Δεν εχουν κανενα μελλον οι red cherries με dwarf puffers...
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
...(ως προς το διαιτολόγιο)!!!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|
||||
|
||||
|
αν το κανεις γαριδαδικο μετα απο λιγο καιρο θα εχεις κινηση παντου απτις γαριδες και οχι μονο στο βυθο.
για ψαρια μου φαινεται πολυ μικρο το ενυδρειο παντως.να ηταν 60αρι τουλαχιστον,θα συμφωνουσα για ενα κοπαδακι cpd. |
|
|
||||
|
||||
|
τα παφερακια τα χω δει με αμανο και πανε καλα....το ψαρακι φιλε ειναι πανεμορφο αλλα οι συνθηκες του ειναι περιεργες και θελει και κοπαδακι ωστε να ειναι ανετα.θα μπορουσα να βαλω 2 παφερ και μερικους βορνεο σακερ.μαζι με 2 αμανο σε φουλ φυτεμενο τι λετε?το θεμα ειναι η διατροφη τον παφερ νασγκουλ τι προτηνεις καθως οπως ειπα δεν θελω να με ανχωνει το ενυδρειο κααι φυσηκα δεν ειμαι διατεθημενος σε αυτη την φαση να κανω καλλιεργειες...
|
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| 60lt με edler | pigasosaek | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 14 | 17-06-13 16:43 |
| γαριδες | nickos13 | Γαρίδες | 6 | 26-06-11 07:41 |
| γαριδες στο 125 | platy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 10-11-09 17:29 |
| γαριδες η .. | naupaktos84 | Ζωοτόκα | 13 | 02-12-07 22:20 |
| γαριδες | rockxk | Γαρίδες | 10 | 16-11-07 18:52 |