|
||||
|
||||
Προτάσεις για τροφές μονομάχου
Καλημέρα σας θα ηθελα την βοήθεια σας για να αγοράσω 2 - 3 τροφές για τον μονομάχο μου για να έχει ποικιλία. Αν επιτρέπεται οι προτάσεις να συνοδεύονται με λινκ των καταστημάτων.
Ευχαριστώ πολύ |
|
|||
|
|||
Καλημερα και καλη εβδομαδα
Εγω δινω αυτες τις τροφες στον μονομαχο..Τις εχω παρει ολες απο καταστημα στα βορεια προαστια που ασχολειται μονο με τα ενυδρειακα..Δεν ξερω αν επιτρεπεται να αναφερω την επωνυμια γι αυτο και δεν το γραφω Τις δινω εναλλαξ εκτος απο μια μερα την εβδομαδα που δεν ταιζω |
|
||||
|
||||
Καλησπέρα, μπορείς να αναφέρεις το όνομα του καταστήματος, δεν υπάρχει πρόβλημα.
Εγώ όταν διατηρούσα μονομάχους έδινα από ξηρές την Ocean Nutrition Betta Pro (http://www.oceannutrition.eu/product...duct=betta-pro) και διάφορες κατεψυγμένες (bloodworms, glassworms, black/white mosquito larvae). Στα μικρά αρτέμια και κομματάκια bloodworms. Καλό είναι να είναι υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες η τροφή που θα δώσεις. Καλή συνέχεια! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τροφές για ΚΟΙ | POURITANOS | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 24 | 21-11-13 15:25 |
Προτάσεις για τροφές... | ioannis_79 | Διατροφή | 4 | 29-09-13 20:40 |
Προτάσεις ψαριών για ενυδρείο 50λιτρο με μονομάχο | TheMiltos21 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 02-06-13 20:16 |
Τροφές | panagiotis265 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 25-03-08 03:13 |