|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απίστευτα όμορφο Ολγάκι!
ένα μεγάλο μπράβο κι από μένα.
|
||||
|
||||
υπεροχο ενυδρειο Ολγα!!!
το εχω θαυμασει απο κοντα....οποτε ο,τι και να πω απο εδω θα ειναι λιγο. χαιρομαι που σου αρεσαν τα ψαρακια μου (το ειχα ενα αγχος ξερεις), να μου τα προσεχεις!! (απο το χρωμα τους φαινεται οτι τα προσεχεις πολυ!! )
|
||||
|
||||
Στις φωτογραφίες βλέπω αν δε κάνω λάθος, μόνο αρσενικά puntius padamya. Έχεις καθόλου θηλυκά στην ομάδα; Σε ρωτάω γιατί πριν λίγο είδα σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη κάποια θηλυκά άτομα (http://www.seriouslyfish.com/images/...a%20female.jpg) που φαινόταν σε καλή κατάσταση.
|
|
||||
|
||||
Ναι,απ'οσο καταλαβα και γω,ειναι ολα αρσενικα.Σιγουρα ηταν αυτα που ειδες στο πετ?Που τα ειδες?..μηπως περναει ο δρομος μου..
Πανο ,παω τωρα κιολας να τα τα'ι'σω,να μην χασουν την σιλουετα τους |
|
||||
|
||||
Πραγματικά Ολγα είναι πολυ ομορφα στημένο το ενυδρείο.Μπράβο σου
|
|||
|
|||
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ το ενυδρείο σου!!!! Πάρα πολύ εντυπωσιακά τα ψάρια σου!!!! Έχω ζηλέψει! Εύγε!!!!
|
|
||||
|
||||
Ωραιο το ενυδρειο σου Ολγα τελικα το εχεις μεσα σου το φυτεμενο.
|
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο στήσιμο! Πιστεύω ότι και το Καλοκαίρι δεν θα έχεις τρομερό πρόβλημα με τα συννεφάκια εφόσον θα ψύχεις με ανεμιστηράκια. Αντέχουν, και το ξέρω από πρώτο χέρι... Μου αρέσουν πολύ και τα barbs. Φοβερά χρώματα.
|
|
|||
|
|||
μια λεξη : ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστω πολυ παιδια για τα καλα σας λογια,στο τελος θα κανω μαγουλακια κοκκινα σαν το χρωμα των odessa
Eχω μια απορια,οποιος γνωριζει,ας με βοηθησει λιγο... Θα ηταν μεγαλο ρισκο να βαλω μερικες amano? Λετε να μου τις ρημαξουν τα odessa?? |
|
|||
|
|||
Μπραβο Ολγα. Πολυ ωραιο το στησιμο και τα ψαρια.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Για τις γαρίδες δες εδώ... Δεν νομίζω να έχουν θέμα οι Amano... Το πολύ πολύ να ρίξουν λίγο ξύλο στα odessa για να τους φάνε το φαΐ... Μια με τα getrudae, μια με τα odessa όλο μου δίνεις ιδέες για τα ενυδρεία μου... Επίσης, αν εξαιρέσεις τον εχινόδορο, έχεις ένα βιοτοπικό Ασίας... |
|
||||
|
||||
προσκυνάω
|
|
||||
|
||||
Dizio και Αλεξανδρε,να 'στε καλα!
Κrispie...και 'γω αγνοουσα παντελως την υπαρξη αυτων των ψαριων και ειναι απο τα πιο εντυπωσιακα που εχω φιλοξενησει! Νομιζω πως θα βαλω μερικες γαριδουλες(λιγες),να δω πως θα παει,ελπιζω να βρω μεγαλουτσικες σε μεγεθος.Θα εημερωσω για το πως θα παει.. |
|
||||
|
||||
Aς κανω και εδω λοιπον μια τελευταια ενημερωση,μιας και ο κυκλος του ενυδρειου εκλεισε προωρα...Δυστυχως δεν υπηρξε ο χρονος που χρειαζοταν για να ''δειξει'' ,αφου ολα τα φυτα ηταν αργης αναπτυξης.Με μεγαλη στεναχωρια το ξεστησα και μαλιστα το καθυστερησα οσο μπορουσα.Ξεστηθηκε μολις μια βδομαδα πριν φυγω,αυτη η φωτογραφια ειναι λιγες μερες πριν.Ειχαν γινει και καποιες αλλαγες,οπως με την μπλυξα η οποια δεν αντεξε,και το κακομοιρο το τενελους το οποιο το ξεπατωναν καθημερινα τα odessa ηταν σε κακο χαλι..
Τα υπολοιπα μεγαλωναν και φουντωναν αργα αλλα σταθερα και πιστευω πως σε κανενα διμηνακι θα ηταν υπεροχα αλλα δυστυχως..μας τελειωσε νωρις. Υγεια να εχουμε και παμε γι'αλλα ομως! |
|
||||
|
||||
Ωραιότατο...τα αργής ανάπτυξης πιστεύω αποτέλεσαν τροχοπέδη οσον αφορά την τελική ή τουλάχιστον οσο πιο ολοκληρομένη εικόνα του ενυδρείου..αλλα καλά να σαι να ξαναστήσεις κάτι καλύτερο.παμε για αλλα
|
|
||||
|
||||
Δεν εχω καταλαβει, γιατι το ξεστησες αυτο το διαμαντακι;
|
||||
|
||||
Λογω μετακομισης..
|
|
||||
|
||||
Ο.κ. επρεπε να κλεισει αυτος ο κυκλος για να ανοιξει ενας αλλος.
Παντως τοχεις, και με την εμπειρια που αποκομισες απο το παλιο, θα στησεις το νεο ακομα πιο ωραιο.
|
||||
|
||||
σωστά!! κάθε εμπόδιο σε καλό και μετά την μετακόμιση θα ξαναστηθεί ακόμα πιο Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
Eτσι ακριβως Λουση μου!
Klipitiklopos..εκλεισε λιγο νωρις ο κυκλος του ,αλλα δεν βαριεσαι.. |
|
||||
|
||||
Γειά σου Όλγα με τα ωραία σου
(ανταπόκριση περιμένουμε απο τα θερμά κλίματα ) |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Poladroid-ευκολο προγραμματακι | prospathw | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 4 | 13-08-10 00:40 |
Ευκολο αδειασμα ενυδρειου | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 24-02-08 20:10 |
ευκολο φυτο-θαμνος? | Dimi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 22-10-07 14:34 |
DIY Ευκολο φιλτρακι | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 25-01-06 11:50 |
προταση για ευκολο φυτο? | tolis_1234 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 17-11-04 03:48 |