|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
ΝΕΟ ΑQUASCAPE
Η ζουγκλα τελείωσε , παμε για το δευτερο aquascape , στήθηκε πάρα πολύ βιαστικά και ήμουν απροετοιμαστος απο το hardscape αλλα κατάφερα να βγάλω κάτι νομίζω .
Ακούω γνώμες οσο είναι νωρίς ,τα ψάρια θα μπουν σε μία εβδομάδα. |
|
||||
|
||||
Πολυ ωραιο στησιμο και ωραιες ριζες.
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφο! Βαλε πιο πολλες φωτο μολις μπορεσεις.
|
||||
|
||||
μα για λύσε μου την απορία, έχεις βάλει παροχή νερού δίπλα στο ενυδρείο?
|
|
||||
|
||||
Πολυ ωραιο το στησιμο φιλε ! μπραβο ! και το διαχωριστικο που εχεις κανει και το πιο ψηλο σημειο φαινονται πολυ φυσικα! θα σου προτεινα να βαλεις και 2-3 πετρες γκρι να το κανεις ακομα πιο τουμπανο
|
||||
|
||||
πολυ ωραιο φιλε δωσε και αλλες φωτο!!!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ευχαριστώ παιδιά , πείτε κατι που δεν σας κάθεται καλά, στην μέση θα μπεί λευκη άμμος... Φωτογραφίες δεν εχει άλλες σημερα στήθηκε. |
|
||||
|
||||
παμε δυνατα!!! πολυ ωραιο!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Πολύ καλό φαίνεται φίλε μου, θα γίνει πολύ όμορφο αν και μάλλον θα βγει πολύ πληθωρικό για τα γούστα μου.. Το μόνο που θα ήθελα να δω είναι μεγαλύτερη κλίση του υποστρώματος, για περισσότερη προοπτική. Θεωρώ οτι είναι απαραίτητη και σε αυτού του είδους τα ενυδρεία, αν και μάλλον είναι αργά τώρα.
Καλή συνέχεια! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
πολυ καλο φιλε μου
|
|
||||
|
||||
Την οποία φυσικα θα πρέπει να προστατεψεις με καμμια πετρούλα δεξια αριστερα ωστε να μην ανακατευτει με το υπόλοιπο χαλίκι (το οποίο τι είναι
|
|
||||
|
||||
Στο βάθος εννοούσα, ποτέ δεν είναι αρκετή..
Αν και δεν φαίνεται καλά από την φωτό σου, καλύτερα την επόμενη φορά βγάλτη απο πιο χαμηλά, να είναι ο φακός παράλληλα με το τζάμι. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ΣN4505 το βάθος δύσκολα γιατί το ενυδρείο εχει βάθος 40cm , θα δώ τι θα μπορέσω να κάνω .Εχει κλιση μπροστά είναι 1 cm , και πίσω πίανει τα 4-5 , στο σημέιο που είναι το δρομάκι , αριστερά και δεξιά εχει 4-5 μπροστά και πίσω πιάνει τα 8 με 10 cm . |
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο στήσιμο, να το χαίρεσαι!
|
|
||||
|
||||
Λοιπόν εκανα αλαγές , θελω να μου πείτε για τo hardscape , τα φυτά αφήστε τα θα δείξουν την θέση τους στην πορεία.
Προσπάθησα να του φτιάζω τις κλισεις και το βάθος ειναι εντάξει τι λέτε? By nicpapa at 2011-11-05 By nicpapa at 2011-11-05 Παιδιά οποιαδηποτε λεπτομέρεια δεκτη , πείτε μου είμαι όλος αυτιά!!! |
|
||||
|
||||
Προσπαθώ να το φανταστώ με την άσπρη άμμο... θα δείξει πολύ ωραίο.
νομίζω ότι τα υλικά που έχεις είναι καλά... πολύ μου άρεσαν τα ξύλα!!! Απλά το μάτι μου σταματάει στο κέντρο μεταξύ των ξύλων (πισω) που είναι κάπως άδειο. Αν έχεις φυτά για εκει και γεμίσουν το κενό ή αν βάλεις λίγο διαφορετικά το μεγάλο ξύλο που έχεις δεξια... για δοκίμασε να πλησιάσεις τα ξύλα και να δώσεις λίγο χώρο δεξιά στο πλάι
|
||||
|
||||
Στην πισω μεριά αριστερα και δεξιά έχει φυτα τα οποια θα αναίβουν και θα καλύψουν τον χώρο.
θα δοκιμάσω να προσθέσω και αλλο ξυλο εκει που λες ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
Σαφέστατα βελτιωμένο..
Το κακό (ή καλό) είναι οτι μου αρέσει και έτσι, χωρίς την λευκή άμμο. Μου φαίνεται πιο φυσικό.. αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος.. |
|
||||
|
||||
Μου αρεσει πολυ και αυτο το στησιμο. Πολυ καλο βαθος και προοπτικη και εξαιρετικη υφη και χρωματικος τονος που δημιουργει ωραια αντιθεση με το πρασινο των φυτων. Για τη λευκη αμμο συμφωνω με το φιλο Ν4505.
Η μοναδικη παραφωνια -παντα κατα τη γνωμη μου- η αποληξη των ριζων στα σημεια κοπης. φανταζομαι οτι στο μελλον θα καλυψεις την ατελεια με μος η κατι? Ξανα μπραβο για το στησιμο.
|
||||
|
||||
Προχωράμε και μάλιστα γρήγορα. Ειχα κάποια τεχνικά προβλήματα με το ph controller ,χάλασε το ηλεκτρόδιο πήρε νερά, και δουλεύω το co2 , ασταμάτητα αλλα χαμηλά.
Απο λιπανση αναιβένω σιγά σιγά και μεχρι στιγμής κανένα πρόβλημα. Είδη κλάδεψα γιατι καποια είχαν αναίβει στην επιφάνεια.. Τα φυτά μην πολυασχολήστε τα περισότερα ηταν σε emersed μορφή και γιαυτό ειναι ανακατεμένα μεχρι να δώ ποια θα κρατήσω. Αγνοήστε την βεντουζα εχω δέσει το ξύλο γιατι μου το πετάξε πάνω. By nicpapa at 2011-11-14 By nicpapa at 2011-11-14 |
|
||||
|
||||
Παλι εγραψες!!!!!!!Συγχαρητηρια!!!!
|
|
||||
|
||||
εκπληκτικό αποτέλεσμα!!!!
|
|
||||
|
||||
Πάρα πολύ ωραίο!
Εμένα θα μου άρεσε να έχει πιο ψιλά φυτά στις πίσω γωνίες για να κρύβουν σωληνάκια/θερμοστάτη |
|
||||
|
||||
παρα πολυ καλο
|
|
||||
|
||||
Μπράβο Νίκο
Πολύ όμορφο!!!
|
||||
|
||||
Ευχαριστω παιδιά , θα ενημερωνετε στην συνέχεια ..
|
|
||||
|
||||
Πολύ ωραίο μπράβο σου ζούγκλα έχει γίνει μου αρέσει το κοντράστ των χρωμάτων ηρεμεί τα μάτια.....
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλλαγη aquascape! | LunaDark | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 07-05-11 19:22 |
αλλαγη aquascape | aquahobby | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 11-01-11 16:33 |
νεο aquascape | platy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 66 | 11-05-10 14:42 |
Aquascape? | jimage | Malawi | 23 | 29-01-10 18:32 |
Re-Aquascape | chemical mac | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 12-01-10 00:22 |