|
|||||||
| Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Μπορείς να βαλεις ο,τι θες. Ειναι θεμα γούστου και χρηστικοτητας εν τελει. Κανε απλα σταδιακα τις αλλαγες. Στρωσε το βυθο στο γαριδαδικο και μετα ξεστησε το βυθο στα χρυσοψαρα.
|
|||
|
|||
|
Καλησπερα!0Επιτέλους έχω το ενυδρειο.
Έχει μαύρη άμμο τελικά. Την κρατάω για τις γαρίδες; Χρειάζεται βράσιμο ή απλό ξέπλυμα; Με το φιλτρο τι κάνω; Είναι μικρό κ έχει κολλημένο κάτι σαν σφουγγαράκι. Προσπάθησα να το βγάλω για να το αλλάξω αλλά δεν ξεκολαει. Δε φαίνεται να χωράει υλικό μέσα. Να κοιτάξω για άλλο φιλτρακι; Προσπαθω να βγάλω φωτό αλλά δε μου τις ανεβάζει. Θα προσπαθήσω αργότερα. Το ενυδρειο γράφει Evolution και το φιλτρο Cascade 200 Haquoss αν τα έχω γράψει σωστά.
|
|||
|
|||
|
Οι φωτο
|
||||
|
||||
|
Τι φίλτρο είναι πολύ σημαντικό, αν και οι γαρίδες δεν δημιουργουν μεγαλο φορτίο όπως τα περισότερα ψαρια, κοιτα το manual του φίλτρου, μόρφωσε άποψη τι φυτα θα έχεις και τι αλλαγές νερου στην ώρα, ωστε να δεις αν σου κάνει, η θα πάρεις κάποιο άλλο...διάβασε και ψαξε, εκει θα π[ρεπει να κατοικει η βιολογία σου... και στο χαλικι του βυθου...
|
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Και το γαριδαδικο μου | kosmas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 8 | 10-04-16 09:47 |
| Νέο γαριδαδικο (CRS) | alex3000 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 5 | 21-04-15 22:56 |
| ΝΕΟ ΓΑΡΙΔΑΔΙΚΟ | CHRISTOS13 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 9 | 21-02-12 09:56 |
| Νεο γαριδαδικο 10 lt | nicpapa | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 33 | 13-02-12 13:34 |
| Γαριδαδικο | irongud | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 23-01-11 23:41 |