|
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
ανακεφαλαιωση <λοιπον 2χ250 λιτρα πλαστικες δεξαμενες,η μια για νερο αο,η αλλη μαζεμα ''βρωμικου''για καταναλωση στο wc. kai στις 2 δεξαμενες υπαρχουν υπερχειλησεις(για να φυλαμε και τα ρουχα μας)απο οτι βλεπω, εντελως στη χειροτερη περιπτωση, θα εχω 500 κιλα πανω απο το κεφαλι μου....... ...δεν νομιζω ομως οτι αυτο το φορτιο ειναι απαγορευτικο....ισως ...οριακο...????..και δεν ειμαι καν γαλατης.....![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
¶ντε μπράβο ................ να σου έρθει και η νεά α/ο και μετά παμε για το γουρουνόπουλο στην σούβλα και τον "τραγουδιστή" κρεμασμένο απο το δένδρο .....
|
|
|
||||
|
||||
|
να χαρω εγω τον κολλητο μου......α ρε θωμακο......
![]() ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
||||
|
||||
|
επιτελους!!!!!! τελειωσε η δουλιτσα με τους υδραυλικους,και αφου εκανα εγω και την καταλληλη ζημια για να φυγει η γκαντεμια....(εσπασα ενα γυαλινο τραπεζακι...
),δεν μπορω να πιστεψω οτι επιτελους τα παιδια μου(οι δισκοι),θα εχουν στην κατοχη τους περισσοτερο φρεσκο νερακι αο.....![]() ,ακομη και το νερο της αναπληρωσης (το καλοκαιρι)που προσθετω με την εξατμιση των ανεμιστηρων θα μπαινει τοσο ευκολα,αφου η βανα ειναι μολις 5 εκ απο το ενυδρειο......δεν γεμιζουν και τοσο ευκολα 250 λιτρα οσμωσης με αο 90 λιτρων ημερησιως......εεε..??? ![]() ΥΓ.να ευχαριστησω επισης,ολους οσους φιλους χομπιστες με βοηθησαν,και συνεχιζουν να το κανουν(α ρε μαζωχες....)ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. |
|
|
||||
|
||||
|
Κανένα νεότερο από το νέο σύστημα; Πως πάει;
Πάντως εάν κατάλαβα καλά την όλη κατασκευή θα πρέπει να προσέξεις λίγο την δεξαμενή "βρώμικου" νερού μην τυχόν και μετά από λίγο καιρό κολάει το φλοτέρ από τα πολλά άλατα...Ίσως να βάλεις στο πρόγραμμα κάποιο χημικό αραιά και που για να καθαρίζει...(ειδικά αν ο μηχανισμός του φλοτέρ είναι βυθισμένος). Εκτός φυσικά εάν έχει μόνο υπερχειλήση... |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
|
|
||||
|
||||
|
Πρυτανη!!! Ρε συ ριξε τα μουτρα σου και βοηθα τον Κλαζ...ειναι καλο παιδι αλλα εχει μπλεξει με κακες παρεες!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 21-05-03 15:35 |
| ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΦΥΤΑ ΜΟΥ | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 17:34 |
| Χημεια νερου | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 23-12-02 19:41 |
| ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
| ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 03:52 |