|
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν μου είπες το μέγεθός τους όμως... αλλά βγάζουμε άκρη.
Το πρώτο ψάρι (πρώτες 3 φωτογραφίες) είναι 100% "Aequidens" sp. 'Gold Saum'. Το δεύτερο ψάρι σίγουρα δεν είναι "Aequidens" sp. 'Gold Saum'. Φαίνεται ότι έχεις ένα "Aequidens" pulcher. Απλά αν είχαμε καλύτερη φωτογραφία θα μπορούσα να καταλάβω αν είναι κάποιο άλλο είδος "Aequidens". Βλέπω σκισμένα πτερύγια. Φαίνεται να άρχισε να δείχνει την επιθετικότητά του ο Gold Saum. |
|
|
||||
|
||||
|
Λοιπον ειναι 10εκ η θηλ και 12 ο αρσεν τον οποιο τον εχω 2 μηνες και δεν εχει μεγαλωσει χιλιοστο!Τη θηλυκια τη πηρα απο υδροκοσμο για μπλου ακαρα Aeqiudens pulcher.Δυσκολα ξεχωριζουν σα ψαρια.Τι να κανω ομως?Να βρω θηλυκια "ρατσας" του αρσενικου η εναν αρσενικο ακαρα?Απο την αλλη το βλεπω σαν να ειμαι σε σχεση με μια κινεζα πχ και να μου τη παιρνουν επειδη τα παιδια θα βγουν καπως.Εχει δεσει το ζευγαρι και ποκυ καλα.Οσο αναφορα την αναπαραγωγη μπορω να θανατωνω τα αυγα που ειναι γονιμοποιημενα και να κρατησω 1-2 για παρτυ μου αποκλειστικα
|
|||
|
|||
|
Το τι ψάρι θα κρατήσεις εξαρτάται καθαρά από τα λίτρα που τους παρέχεις. Βεβαίως συστήνω να κρατήσεις μόνο ένα είδος και να δώσεις το άλλο πίσω.
Όσον αφορά τον υβριδισμό... δεν το συζητώ καν. |
|
|
||||
|
||||
|
Δυσκολο να βρω θηλυκια μονο σαν τον αρσενικο γιατι τους περισσοτερους πετσοπαδες τους χαλαει το γκριζακι,δεν ειναι και πολυ εμπορικο και πως θα το ζητησω?!Αυτο που ειναι σαν γκριν τερρορ και οι επιστημονες το εχουν ακομα ανωνυμο?Δεν θα βγαλω ακρη
|
|||
|
|||
|
Σε πόσα λίτρα τα έχεις;
|
|
|
||||
|
||||
|
Τα εχω σε 120λιτρα οριακα οπως μου ειπε ο Kostas G με κυκλοφορια 1300λ/h και το εσωτερικο φιλτρο τιγκα μακαρονι.Ειναι το καρφουρισιο ενυδρειο.Μεσα εχω και ενα λιφαλιλι και κανονισα να το δωσω αυριο.Θα τους παρω και καμια ριζα μαγκροβιου.Θα βαλω στο μισο ενυδρειο επιπλεοντα φυτα,μαλλον στρατιωτες(δεν ξερω το λατινικο) και καμια βαλσινερια.Η αμμος ουδετερη.Συνθηκες GH 10 KH 8 PH 7,5 NO3<15 NO2=0 27 C. Θα κανω και προσθηκες τυρφης για να σκουρινω λιγο το νερο.Αυτα!Πιστευω δεν ξεχασα να σου πω κατι!
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Αναγνωριση | ANEMOS | Malawi | 42 | 15-09-06 20:32 |
| Αναγνωριση | Venestus13 | Malawi | 16 | 18-07-06 17:41 |
| αναγνωριση | steady | Ζωοτόκα | 6 | 26-02-05 06:53 |
| ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΘΗΛΥΚΗΣ ΚΙΧΛΙΔΑΣ [SCIANOHROMIS AHLI] | tasosbanana | Malawi | 2 | 13-12-04 15:16 |