|
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
|
Πανο μου εγω ΔΕΝ πουλαω, χαριζω.. Μακαρι να τα καταφερω και θα εισαι ο πρωτος που θα παρει. Αν και ειναι πολυ δυσκολο να κρατησεις γονο σε τοσο μικρα και ευαισθητα ψαρακια.
|
|
|
||||
|
||||
|
τοτε θα σου ευχηθω διπλα για καλη επιτυχια!! και 1000πλα για τα γεννεθλια σου!!!
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστω φιλε μου !!
|
|
|
||||
|
||||
|
καλη επιτυχια και απο μενα περιμενουμε νεα σου με αγωνια
![]()
|
|||
|
|||
|
Επανερχομαι στο θεμα για να σας ενημερωσω οτι το ζευγαρι μεταφερθηκε σε 54λιτρο μονα τους. Με χρηση μεγαλης ποσοτητας τυρφης στο φιλτρο -πλατης το νερο εγινε καφε και εχει ΡΗ γυρω στο 6.5 και χαμηλες σκληροτητες. Μεσα σε εναν μηνα λοιπον εχουν γεννησει ηδη 2 φορες. Και τις 2 φορες με επιασαν στον υπνο κυριολεκτικα (αργω να ξυπνησω το πρωι
Πως μπορω να συγχρονιστω ωστε να ειμαι παρων την στιγμη της γεννας ωστε να βγαλω τους γονεις και να ακυρωσω τα φωτα; Αυτη τη στιγμη η θηλυκια ξαναφουσκωνει. |
|
|
||||
|
||||
|
τα φωτα γιατι πειραζουν?
μην τα αναβεις καθολου αστο με το φως του δωματιου! τρωγονται απο τα ιδια?
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
| Tags |
| αναπαραγωγη, γονος, αυγα, γεννα, νεον |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| κανω κατι λαθος? | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 40 | 17-05-07 22:17 |