|
|
|
|
||||
|
||||
|
Λοιπόν οι μετρησεις ειναι ιδιες τις 2 τελευταίες ημέρες.Δηλαδή 1 no2
<160 no3 αμμωνία θα ξαναπροσθέσω σε λίγο. Με στικς:500νο3 50νο2 ------------------------- Σε λίγο θα πάω στο πετ-μπουμ.Πείτε μου τι τροφή να πάρω και αν είναι εύκολη η καλλιέργεια αρτέμιας.Να προτημήσω αρτέμια ή γκρίνταλ.Αν πάρω γκρίνταλ μπορώ να τα βάλω σε ενα μικρό ενυδρειάκι 10λιτρων επειδή δεν εχω δοχείο διαθέσιμο;
το 120 λιτρό μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σπύρος Μ : 08-11-08 στις 10:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|
||||
|
||||
|
1) Αρτέμια για τι την θέλεις?
2) τα γκρίνταλ δεν μπορείς να τα βάλεις σε ενυδρείο να κολυμπάνε.
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Αρτέμια θέλω για να δω αν θα την προτημήσουν απο την άλλη ξιρή τροφή.
Το ενυδρειάκι θα είναι άδειο χωρίς υπόστρομμα φίλτρο θεμοστάτη και θα είναι εξω στο μπαλκόνι με μια πέτρα απο το 120ρι που είναι γεμάτη αλγη. Προτείνετε αρτεμια ή δάφνια;
|
||||
|
||||
|
Tι θα ταίσεις και γιατί
|
|
|
||||
|
||||
|
Θελω για τα μουλτι που θα πάρω.
Οσο για τις μετρήσεις μια ελαφρά πτώση του no(γύρω στο 0,95) ενω με πτώση του νο3(δεν προλάβαινα να βάλω 2 μέρες αμμωνία και εχω 120). Εχω αλλάξει ενα εκατομύριο φορές το aquascape ενω θα πάρω μερικές ακόμη πέτρες.Τέλος οι πέτρες εχουν γεμίσει οχι μονο αλγη αλλά και την άλλη που είναι σαν τρίχες.Τζάβα μος μπορώ να βάλω στο ενυδρείο;Σκέφτομαι να την δέσω σε μια μεγάλη πέτρα που θα είναι ως background
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| TANGANYIKA | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 27 | 13-04-08 17:42 |
| tanganyika | aaaooll | Tanganyika | 35 | 25-03-08 23:25 |
| Tanganyika 2 | Z_X | Tanganyika | 22 | 27-10-07 11:20 |
| TANGANYIKA | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 15-10-07 19:54 |
| TANGANYIKA | Z_X | Tanganyika | 20 | 17-06-07 10:17 |