|
|||||||
| Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Μια χαρα! Να ξερεις το Μ.umbrosum οσο το κλαδευεις, τοσο θεριευει. Την Νεσεα δεν την βλεπω αλλα αμα παρει μπρος και φτασει στην επιφανεια θα ειναι σαν να ανατελλει ο Ηλιος !
Αντε παρε μια ψηφιακη επιτελους |
|
|
||||
|
||||
|
εχω μια πανω τωρα που θα γυρισω θα την κατεβασω μαλλον
οσο για την νεσεα δυστηχως ειχε παρα πολυ αλγη πανω τις που μονο ενα μικρο κομματακι εμεινει και την εχω στο πισω ξυλο εκει που μπηκε η τζαβα για να παρει τα πανω του και να το φυτεψω το Micranthemum umbrosum πως ακριβως το κλαδευεις? ------------------------- την Ceratopteris που ειναι στην αριστερη μερια του ενυδρειο διπλα απο το κεντρικο ξυλο λετε να την βγαλω απο εκει και να την βαλω τερμα δεξια πισω ακριβως απο τις anubies???? και αν το κανω αυτο στην θεση τις τι προτεινεται να βαλω? ------------------------- την Νεσεα αμα την αφησω να επιπλεει θα παρει τα πανω τις??
Πείρα ονομάζει ο καθένας τα σφάλματά του... Αν δεν μπορείς να τους πείσεις, μπέρδεψέ τους. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kalomoiris : 23-12-08 στις 15:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|
|||
|
|||
|
Τη Νεσεα φυτεψε την κανονικα. Αυτα που βλεπεις ειναι εναεριες ριζες και οχι αλγες. Ειναι το κατω μερος του φυτου γιαυτο ειναι ετσι. Φυτεψε την καπου να εχει φως και θα πεταξει νεες κορυφες συντομα.
Το umbrosum μολις μεγαλωσει το κλαδευεις οπως και οπου θες και πεταει συνεχως νεες κορυφες απο χαμηλα. Γινεται ωραιο θαμνακι. Την ceratopteriς οπως ακριβως λες..βαλτην πισω. |
|
|
||||
|
||||
|
για την Νεσεα πρεπει να ηταν αλγη γιατι ηταν πρασινη τριχωειδης τωρα τι να πω εσυ ξερεις καλυτερα βασικα αφου ξερεις οτι ακομα εχω 0.36w υπερβολικα λιγο αμα την φυτεψω δεν θα περνει φως ουτε για δειγμα γιατι ειναι και 50 εκατοστα υψος τωρα που θα ανεβω πανω θα παω να παρω 2 τ5 αλλα το προβλημα μου ειναι οτι πισω χωραει μονο 65 εκατοστα ενω μπροστα περνει μεχρι 72 στα 65 εκατοστα βγεινει τ5 και αν ναι ποσα βατ για να παρω το balast
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή Amano. | yannis | Γαρίδες του γένους Caridina | 223 | 06-03-16 22:03 |
| Θέματα σχετικά με συγκατοίκους Amano. | panos73 | Γαρίδες του γένους Caridina | 73 | 30-08-15 09:02 |
| Γενικές πληροφορίες για Tropheus | MiziGr | Tanganyika | 6 | 14-07-15 08:03 |
| γενικές πληροφορίες για πολλά κ διάφορα PETS | polykarpos | Ιστοσελίδες στο Internet | 10 | 08-02-15 22:52 |
| Θέματα σχετικά με τη θερμοκρασία | Apollwnas | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 78 | 19-01-13 18:54 |