|
|||||||
| Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
θα ορμουσα σε αυτον που τον εβαλε ... οχι σε αυτον που μπηκε !!!
καταλαβα φιλε πλακα κανω .... εφ'οσον για την ωρα δεν εχω δυνατοτητα για μεγαλυτερο ενυδρειο να αφησω μονο το ενα ψαρακι ? |
|
|
||||
|
||||
|
και εγώ έχω ένα τέτοιο ενυδρείο, τα καθαρά λίτρα του νερού είναι περίπου 15, εβαλα ένα μονομάχο μέσα, είναι καλύτερα σε αυτά τα λίτρα, λίγα φυτακία και βολτάρει όλο χαρά.
|
|
|
|||
|
|||
|
τα χωρισα πλεον και αυριο πρωι πρωι επιστρεφω το ενα χρυσοψαρο , τωρα που το αλλο ειναι μονο του το βλεπω πολυ φυσιολογικο , κανει τις βολτουλες του και ειναι ζωηρο , λεω να κρατησω μονο αυτο και να μην του παρω τιποτα αλλο για παρεα ,
![]() οι μονομαζοι μου φαινοντε λιγο μιζεροι , δεν πολυκινουντε και μοιαζει ''νεκρο'' το ενυδρειο . ενω με το χρυσοψαρο εχει ζωη , κινηση
|
|
|
||||
|
||||
|
Δεν θα αντέξει για πολύ το χρυσόψαρο.
Φίλτρο έχεις; Θερμοστάτη ; Λάμπα; |
|
|
|||
|
|||
|
φιλτρο εχω , εχει μεσα βιομπαλες , ενα σφουγγαρι και κατι μακαρονακια , λαμπα εχω , αυτη που εχει το ενυδρειακι δεν την αναβψ γιατι τρελενεται αλλα εχω ενα μικρο πορτατιφ διπλα που το φωτιζει χωρις να το ενοχλει , γιατι να μην αντεξει ?
και τα βακτηριακια του τα προσθετω καθε βδομαδα (ετσι μου ειπαν απο το petshop biofiltr 5 ml καθε εβδομαδα )και το αντιχλωριο του και πασα το εχω , και το βλεπω και μια χαρα (φτου μη το ματιασω ) |
|
|
||||
|
||||
|
Kάθε πότε αλλάζεις νερό,πόσο και πως;
|
|
|
|||
|
|||
|
κοιταξε , εδω ειναι μπερδεμα, και σημερα που πηγα στο petshop να παρω το αλλο ψαρακι ο τυπος εκειμου τονησε πως δεν θα αλαζω νερο μονο θα συμπληρωνω + το φαρμακακι , εγω το ψαρι το εχω μια εβδομαδα και σημερα που εβγαλα νερο για να κανω προσαρμογη στο αλλο συμπληρωσα περιπου 2 λιτρα με το αναλογο αντιχλωριο (επισης μου ειπε πως οσο νερο και να συμπληρωσω , οχι αλαξω θα προσθετω 5ml αντιχλωριο)
τι να πω .... θε δειξει |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Ειχα την ιδια εντυπωση μεχρι πριν δυο μερες για τον εξης απλο λογο οτι οταν ακουγα μονομαχο ειχα στο μυαλο μ ενα κακομοιρο ψαρακι μεσα σε ποτηρι |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| φυλο χρυσοψαρου | zidane1989 | Αναπαραγωγή | 2 | 30-12-08 09:31 |
| ΣΟΣ επιθεση σε ψάρι που είναι έγκυος | Guderian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 19-10-08 19:52 |
| ερωτηση για διατροφη χρυσοψαρου | mao | Χρυσόψαρα | 8 | 28-09-08 12:38 |
| Οχι αλλο σκουλικι!! | bubble | Δίσκοι | 22 | 10-04-08 01:47 |
| ασπρα σημαδια στην ουρα χρυσοψαρου..... | silver | Χρυσόψαρα | 3 | 27-10-04 03:25 |