|
|||||||
| Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Μια χαρα ! ενα 50αρι δηλαδη max. για μια πρασινη που μου αρεσει.
Εφικτο Σκιμμερακι θα χρειαστω μαλλον και καλη κυκλοφορια.Κατι αλλο...βγαινει την ημέρα ή θα ειναι συνεχως κρυμμενη και θα μοιαζει αδειο το ενυδρειο; |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
¶μα σε συνηθίσει θα βγαίνει… για να φάει
|
|||
|
|||
|
Υπαρχει περιπτωση να μου περισσευει μια πρασινη αν σε ενδιαφερει
|
|
|
||||
|
||||
|
¶σε τις μικρές πράσινες και φτιάξε ένα κυβάκι για μια τέτοια
|
|||
|
|||
|
Πω πω, κουκλα ειναι !
ποια ειναι αυτη;Απο οτι ξερω ειναι και πανεξυπνες με χαρακτηρα. Θεοφιλε ευχαριστω! Αλλα δεν θα βιαστω, λεω για μετα το Πασχα να το ξεκινησω.Αν την εχεις ακομα και περισσευει θα σου την ζητησω. Φωτισμο τι συμβουλευετε; ισως θα μπορουσε να κρατησει και κανενα ευκολο κοραλλι και να γινει pico reef αργοτερα. |
|
|
||||
|
||||
|
Είδες!!!
![]()
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
Αααα...εσεις θα με παρασυρετε ! πρεπει να κοψω τις κακες παρεες.
Ειμαι και επιρρεπης και παρασυρομαι. Και με εχει πιασει και μια νοσταλγια τελευταια και θυμαμαι το Μεσογειακο που ειχα την δεκαετια του ΄80 Δεν εχω ουτε μια φωτο να το θυμαμαι, μονο αναμνησεις απο ελληνικα κοραλλια και εναν υπεροχο Thalassoma pavo που τον ειχα 3 χρονια. |
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Mantis shrimp | azores | Παραλία - Beach Bar | 17 | 06-06-08 07:47 |
| Πρέπει να είναι mantis shrimp | nikman | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 23 | 18-09-07 16:13 |
| Ερώτηση για mantis shrimp ενυδρείο... | AXEL | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 26 | 17-08-07 17:28 |
| DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |
| ερωτηση για mantis shrimp | Nikitas | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 05-06-04 20:02 |