|
|||||||
| Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
καλη επιτυχια ευχομαι και περιμενουμε αναλυτικη παρουσιαση...ποιος ξερει μπορει καποτε να εχω κι εγω λιμνη....ολοι εχουμε δικαιωμα στο ονειρο...
|
||||
|
||||
|
Ακούγετε ωραία, περιμένουμε παρουσίαση δηλαδή!
|
|
|
|||
|
|||
|
Αντε ρε να μεγαλωνετε σιγα σιγα
Καλη επιτυχια Βασιλη και αν θελεις καμια βοηθεια απο κοντα τηλεφωνα μου
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Βλέπω, όλοι οι λιμνόφιλοι την παρέα...καλώς τους...καλώς τους!
|
|||
|
|||
|
Καλή επιτυχία Βασίλη....
|
||||
|
||||
|
Καλή επιτυχία, αναμένουμε παρουσίαση!
|
||||
|
||||
|
Kαλό κουράγιο.
Αυτό το 3 μήνες τι το ήθελες?? μακάρι να την κανείς τόσο γρήγορα Αν θες δες την φωτο που έχω βάλει στο θέμα αυτό ίσως σε βοηθήσει λίγο στον τρόπο που θες να κανείς την λίμνη σου. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26273 post 12 Καλή επιτυχία
|
||||
|
||||
|
Τελικα η λιμνη φτιαχτηκε?
|
||||
|
||||
|
Από τότε άλλαξαν πολλά...υπομονή.
Βέβαια, η μικρή λιμνούλα πάει εδώ και καιρό τώρα. Τα ψάρια ζουν σε μια μεγαλύτερη λίμνη 2,500 λίτρα.
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Συμβουλή για κατασκευή λίμνης | marly | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 7 | 31-03-09 10:02 |
| Εκβάθυνση ρηχής λίμνης | Βασιλείου | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 14 | 21-06-08 16:46 |
| Η ανακατασκευή του μονομαχονενυδρείου μου.. | spirosta | Bettas | 27 | 21-06-07 01:50 |
| κατασκευή λίμνης | chris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 51 | 19-10-05 21:50 |
| Βάθος λίμνης | jimbardis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 15 | 29-09-05 12:51 |