|
|||||||
| Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Ταιστρα για 10 μερες δεν χρειαζεται. Τα ψαρια ζουν σε ολιγοτροφικο περιβαλλον και δεν χρειαζεται να τρωνε καθε μερα (εκτος αν μιλαμε για γοννο)
Και οταν λεμε οτι δεν υπαρχει προβλημα για 10 μερες προφανως και το εχουμε ψαξει το θεμα. Η ταιστρα πρεπει να εχει δοκιμαστει τουλαχιστον μια βδομαδα πριν την αφησουμε μονη της, γιατι μπορει να εχει καταστροφικα αποτελεσματα αν ταιζει πολυ. Γενικοτερα η ταιστρα δεν ειναι για τις διακοπες, αλλα για καθημερινη χρηση οταν ειμαστε στο σπιτι. |
|
|
||||
|
||||
|
Δε διαφωνω οτι για να το λες πρεπει να το εχεις ψαξει, δεν εχεις και κανενα λογο αλλωστε να το λες ετσι...Απλα βλεπω οτι υπαρχουν 2 διαφορετικες αποψεις και μπερδευομαι... Και αν δεν ειναι 10 οι μερες που θα λειπω και ειναι 13? Πιστευεις οτι θα ειναι ενταξει τα ψαρακια μου? Υπαρχει η δυνατοτητα μεχρι να φυγω να παρω την ταιστρα και να δω πως δουλευει, εχω 9 μερες μπροστα μου..
Επισης μολις διαβασα για καποιες ταμπλετες - sera holiday. Στο site λεει οτι παραμενουν αναλοιωττες στο νερο και απελευθερωνουν την τροφη σταδιακα για 7 μερες, αρα αν τις χρησιμοποιησω, το πολυ να μεινουν 3-4 μερες νηστικα κατι που δε με ανησυχει, ισα ισα ξερω οτι θα τους κανει καλο. Ποια η γνωμη σας?? |
|
|
||||
|
||||
|
Πιο πολύ να σε ανησυχεί η εξάτμιση του νερού και η ζέστη παρά
το τάισμα των ψαριών.
|
||||
|
||||
|
Δεν ανησυχω ιδιαιτερα για τη ζεστη και κατ' επεκταση για την εξατμιση του νερου γιατι και το σπιτι θα ειναι κλειστο και τα σημεια που βρισκονται τα ενυδρεια ειναι προστατευμενα απο ηλιο..Το σπιτι ειναι αρκετα δροσερο και η θερμοκρασια δεν ανεβαινει πανω απο 30 βαθμους..
Απ' οτι βλεπω ουτε για το ταισμα πρεπει να ανησυχω ιδιαιτερα, αλλλα οπως και να το κανουμε εχω συνηθισει να τα ταιζω τουλαχιστον μερα παρα μερα και τωρα μου κακοφαινεται λιγο..... |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| διακοπες co2 | jimagas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 01-05-09 12:50 |
| ΔΙΑΚΟΠΕΣ και λιπασματα? | alan boy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 23-07-07 14:35 |
| διακοπες | marios400 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 28-04-06 16:46 |