|
|||||||
| Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Σαν διακοσμιση δεν ειναι ασχημο....
Ομως ειναι πολύ μικρο το ενυδρειο γι'αυτα τα ψαρια.... |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
ευχαριστω για τη συμμετοχη σας!τα ψαρια τα εψω απο πολυ μικρα οπως εχω αναφερει σε αλλη παρουσιαση.πλεον με τα οσα εχω διαβασει ξερω οτι τα λιτρα μου ειναι απαγορευτηκα για τα ειδη αυτα!το θεμα ειναι δεν εχω υψηλες τιμες στα τεςτ δεν εχω καυγαδες και το σημαντικοτερο δεν εχω ασθενειες!τα ψαρια αποσο μπορω να ξερω απο την εμπειρια μου δειχνουν τελεια!αν στο μελλον αντιμετωπισω προβληματα φιλτρανσης η ασθενειες η τα ψαρια δισανασχετουν λογο μεγεθους τοτε να ειστε σηγουρη φιλοι συνχομπιστες οτι θα τα αποχωριστω |
|
|
|||
|
|||
|
Αν κρινω απο τη τριτη φωτο ετοιμασου για γεννα απο τα σκαλαρια σου.
|
|
|
||||
|
||||
|
το ξερω πατριωτη!ολο γεννανε δεν κανουν τιποτα αλλο!παλαιοτερα ειχα δοκιμαση να βγαλω μικρα αλλα απετυχε η οποια προσπαθεια
|
|
|
||||
|
||||
|
αυτο αν συμβαινει, εννοω τις γεννες, θα γινεται χαμος μεσα στο ενυδρειο σου, βγαλε ψαρια
|
||||
|
||||
|
με τοπου γενναει η θυληκια παει ο αρσενικος και τα τρωει.ετσι δεν εχουμε τρομοκρατιες.
|
|
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
------------------------- Μηπως τα τρωει γιατι καταλαβαινει οτι δεν μπορει να τα προστατεψει; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mpampis 1969 : 05-10-09 στις 20:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|
||||
|
||||
|
τα ειχα μονα τους για 2 γεννες με τυρφη φουλ και το νερο ειχε μαλακωσει αρκετα αλλα παλιτα τρωγανε και οι δυο γονεις!ειχα ακολουθησει πιστα τις οδηγιες αναπαραγωγης αλλα τιποτα.
|
|
|
||||
|
||||
|
φιλε μου δε γινεται να βγαλεις γεννες με τοσα ψαρια μεσα στο ενυδρειο σου κ μαλιστα ψαρια που δεν ταιριαζουν με τα αλλα, τα τυραννας ετσι
|
|