|
|
|
|
||||
|
||||
|
Καλά τα λες για το μέλλον και την αμερική, αλλά για το παρόν και την Ελλάδα θα προτιμούσα γυάλινο.
Φίλε Blokatos, αυτά τα κιτ επιδιόρθωσης ακρυλικού, έχεις υπόψην σου αν αντέχουν στο νερό και αν είναι τοξικά για τα ψάρια; Θα αντέχουν στη χρήση μαγνήτη για τον καθαρισμό του "τζαμιού" από τι άλγες;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Ειδικά για ενυδρεία, μόλις 2,5 λίρες...
|
||||
|
||||
|
Γράφει : "perfect solution for removing scratches and haziness from the plastic surfaces of all aquariums including acrylic"
Λες να κάνει και για γυάλινο ενυδρείο;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|
||||
|
||||
|
και ένα ακόμα....
http://www.cichlid-forum.com/article...c_vs_glass.php Ότι μπορεί να έχει διαρροή το γυάλινο σε βάθος χρόνου είναι σχετικό... Ακόμα δουλεύει παλιό μου ενυδρείο (+10 ετίας) σε φίλο, χωρίς να χάνει σταγόνα....
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| Παρουσίαση εσωτερικό φίλτρο πλάτης από ακρυλικό. | Dream Waters | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 25-11-15 11:16 |
| "Γυάλινο κουτί" | VipeR | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 13-06-10 10:13 |
| Πλαστικό ή γυάλινο? | panagiotis265 | Bettas | 20 | 31-03-08 17:55 |
| Γυάλινο ψάρι? | πλυμμήρας | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 08-01-08 21:49 |