|
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα Melanotaenia boesemani τα όποια δεν έχω δει στη Θεσσαλονίκη αλλά υπάρχουν στη λίστα του water inn. Γενικά τα rainbow δεν βλέπω να είναι ιδιαίτερα εμπορικά Δες και εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=42168
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Ναι αλλά την απάντηση τη δίνουν αθηναίοι.... Εκεί έχει άλλη πανίδα.... Συγνώμη για το off topic!
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| τριχωηδη αλγη πανω σε ανουμπια.ειναι καλο αυτο? | gemen | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 22-05-10 08:48 |
| skimer ??? ειναι καλο ??? | harris samos | Φίλτρανση | 7 | 26-08-09 21:06 |
| τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |
| Τι ειναι?Καλο η κακο? | Nikos! | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 11-01-09 17:08 |
| Ειμαι σε καλο δρομο; | casperon | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 31-10-07 15:37 |