|
|
|
|
||||
|
||||
|
δεν μειωνετε η ροη ετσι αλεξ μεγαλωνεις τι πιεση στο διμετρο το ειχα ετσι με 1,80 σωληνα f28και τρυπες 0,5 και φαντασου οτι πεταγε το νερο 2 μετρα μακρια οποτε στους 60 ποντους φαντασου τι θα γινει φιλε.
υγ στα λιτρα αυτα δισκους και στις διαστασεις αυτες ?????????? |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
||||
|
||||
|
Υπερβολη δεν ειναι 17 φορες τα λιτρα του ενυδρειου φιλτραρισμα?Ενταξει, δισκοι ειναι αλλα να υπαρχει και ενα οριο.
|
|
|
||||
|
||||
|
αλεξ υδραυλικος ειμαι .μη μπερδευεις και εσυ ροη με πιεση και και να μεγαλωσεις της τρυπες μετα θα αυξησης τι ροη ,
|
|
|
||||
|
||||
|
Η ροή είναι συγκεκριμένη, μεγαλώνοντας τις τρύπες μειώνουμε την πίεση ώστε να μην μας το κάνει πληντύριο
|
||||
|
||||
|
δε θα κανω μαθημα περι ροης και πιεσεως εδω οποτε ο καθενας εχει την αποψη του φιλε.
|
|
|
||||
|
||||
|
Εγώ έτσι ξέρω μπορεί να κάνω λάθος, γιατί να μην κάνεις μάθημα να μαθαίνουμε κι εμείς;
|
||||
|
||||
|
μεγαλη η θεωρια πολυ το γραψιμο φιλε χαχαχα
|
![]() |
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| FLUVAL 405 | sifos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 26-11-12 16:34 |
| Fluval | StefanosS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 20-12-11 11:40 |
| Fluval 205 vs 305 | pipis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 15-03-09 13:23 |
| Fluval 205 | Filotas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 28-02-09 21:53 |
| fluval 205/305 | pipis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 09-02-08 03:06 |