|
|||||||
| Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Παράθεση:
|
|
|
||||
|
||||
|
Κάνε μια αλλαγή 70% και πάνω, βάλε πάλι τροφή και κάνε μετρήσεις για 2 ημέρες να δούμε πως συμπεριφέρεται. Με την αλλαγή θα μειωθούν τα νιτρικά, θα μπει φρέσκο νερό πλούσιο σε οξυγόνο και η βιολογία θα πάρει τα πάνω της, το φρέσκο νερό της αλλαγής να έχει ίδια θερμοκρασία με του ενυδρείου και να είναι αποχλωριομένο, θα κάνεις δηλαδή ένα είδος επανεκκίνησης
|
|||
|
|||
|
Αυτο θα κανω. Επανεκιννηση λοιπον και ευχομαι σε 4-5 μερες να ειμαι ετοιμη να ανεβασω και φωτο
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλημερα!!! Καινουριες φωτογραφιες με τα ψαρακια μου επιτελους!!!
2 αρσενικα και 4 θυληκα και ενα apple snail, ισως να βαλω και αλλα 2 θυληκα στην πορεια.... ![]() ![]() ![]() ![]() Σχεδιαζω να βαλω και καποια Vallisneria Spiralis στο κεντρο οπως επισεις και κανενα ξυλο για να σπασει η μονοτονια. Οι δυο γκαπινες μου μαλλον ειναι εγκυμονουσες,εχω βαλει ηδη τουλι στο φιλτρο μην μου τραβηξει τα μικρα...ειναι καλητερα να φαγωθουν κατα την γνωμη μου Θα ηθελα γνωμες και παρατηρησεις για να μπορεσω να το κανω πιο φιλοξενο. |
|
|
||||
|
||||
|
θελεις κι αλλα φυτα..
αν γεννηθουν τωρα μικρα , μαλλον δεν θα μεινει τπτ. ψαξε για ευκολα φυτα οπως , κερατοφυλλο, βαλισνερια (νανα), limnophila,bacopa , java fern κ.α |
|
|
||||
|
||||
|
Να ρωτήσω βρε παιδιά, το μπαστούνι που βλέπω δεξιά με την αντλία ψηλά , είναι το φίλτρο ;
Και το βιολογικό υλικό και τα σφουγγάρια που είναι ; Είσοδο και έξοδο βλέπω μόνο
|
||||
|
||||
|
εχει φιλτρο "οροφης"..
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
| το πρωτο ενυδρειο μου!! | johnnyman | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 157 | 31-05-14 19:34 |
| TO ΠΡΩΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ | nikosn | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 39 | 10-12-11 17:55 |
| Το πρωτο μου ενυδρειο | daimosth | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 22-10-10 00:27 |
| Το πρωτο μου ενυδρειο | babis100nx | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 19-09-10 01:12 |
| το πρωτο μου ενυδρειο | Dionysia | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 27-09-09 17:42 |