|
|||||||
| Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Τά μωρά είναι πλέον 4 εβδομάδων.
Τα νέα είναι και καλά και άσχημα. Τα καλά νέα είναι ότι τα μωρά είναι μία χαρά . Εχτές άρχισα και το αιματοσκούλικο και το τρώνε μία χαρά. Τα άσχημα (γιά μένα ) νέα είναι ότι μετά την περιπέτεια με την αρτέμια και την νηστεία 2 εβδομάδων που τράβηξαν είναι μετρήσει γύρω στα τριάντα. Τώρα μετράω γύρω στα 70!!!!. Οπως καταλαβαίνετε τώρα αρχίζουν τα δικά μου προβλήματα μιάς και ήδη άρχισαν τους τσακωμούς. Ακόμα δεν έχουν χρώματα και είναι μισά άσπρα και μισά σκουρόχρωμα που άρχισαν να εμφανίζουν μία υποψία κόκκινου στην ουρά. Φωτό δεν μπορώ ακόμα να στείλω λόγω έλλειψης ψηφιακής. (Η Καινούργια Sony που έχω βάλει στο μάτι έχει 900-1000 €). Στέλνω κάτι αθλιοφωτογραφίες από web camera γιά να δείτε (περίπου) τα χρώματα. |
|
|
||||
|
||||
|
ενα απο τα κλασικα προβληματα.... τουλαχιστον παρακαλα να σου βγουν πιο πολλα θηλυκα κι εγω αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα,καθως δε νομιζω να μπορεσω ποτε να καταφυγω στην τακτικη του culling.... παντως μια χαρα φαινονται στις φωτο αντε,να δουμε πως θα εξελιχθουν
|
||||
|
||||
|
4 εβδομάδων μόνο? η τα δικά μου είναι πολύ μικρά ή τα δικά σου πολύ μεγάλα
|
|||
|
|||
|
Παιδιά συγνώμη αλλά μάλον έγινε μπέρδεμα γιατί δεν διευκρίνησα. Οι φώτο είναι μπαμπάς, μωρά, μαμά
|
|
|
||||
|
||||
|
Δεν πειράζει!!!
Δικαιολογείσαι λόγω γενεθλίων!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!! |
|
|
||||
|
||||
|
Είπα και εγώ ότι κάτι δεν κάνω σωστά και τα μωρά μου έμειναν μικρά !!!! (είναι η πρώτη γέννα και έχω καταφέρει να σώσω μόνο
Χρόνια σου πολλά!!! και ότι επιθυμείς!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PascM : 31-01-06 στις 12:35 |
|
|
||||
|
||||
|
αααα,κι εμενα για να πω την αληθεια μου φανηκαν πολυ μεγαλα για 4 εβδομαδων,αλλα ηταν κι η ωρα βαρβαρη.....
.....(και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!με πολλες γεννες
|
|